R.I.P.D.: Další blockbuster má potíže?

R.I.P.D.: Další blockbuster má potíže? | Fandíme filmu
V poslední době prosakuje z Hollywoodu nějak podezřele mnoho zpráv o potížích při natáčení. Postihly problémy i nemrtvou detektivku R.I.P.D.?

Okolo adaptace netradičního komiksu R.I.P.D. (Rest In Peace Department) panovalo nějaký čas hrobové ticho, naposledy v srpnu informovalo studio o změněném datu premiéry. Místo 28. června budou moci diváci v USA snímek vidět 19. července, u nás o den dříve. Minulý týden se objevila nová, nečekaná zpráva. Universal Studios poslali podle serveru Bloody Disgusting režiséra Roberta Schwentkeho znovu za kameru na dotáčky. Ty se konaly během uplynulého víkendu na nezveřejněném místě. Podle serveru Slashfilm jde podle všeho o plánovanou věc - hlavně vzhledem k tomu, že natáčení skončilo již před delší dobou, a film je dávno v postprodukci. Ostatní servery ale tak smířlivé nejsou.

Tato skutečnost, spolu s nedávno změněnou premiérou, naopak dává prostor ke spekulacím. Ve prospěch filmu nemluvila ani starší zpráva serveru Flixist, pro který natáčení anonymně zkritizoval někdo přímo ze štábu. Doposud natočený materiál prý není nic moc a dohromady je to průšvih za 200 milionů, který se neúspěšně snaží napodobovat Muže v černém. Je tedy všechno okolo adaptace komiksu od Petera M. Lenkova v pořádku? Nepotvrzují přetáčky, že ani studio není spokojeno s natočeným materiálem? Koneckonců, R.I.P.D. by nebyl prvním a zřejmě ani posledním filmem, jehož přípravy postihly problémy - z nedávné doby můžeme zmínit prodlevy v natáčení pokračování Mad Maxe nebo World War Z. Každopádně posunutí premiéry do letní blockbusterové sezóny může filmu v konečném výsledku (tedy tržbách) uškodit. 12. (respektive v ČR 11.) bude mít premiéru očekávané sci-fi režiséra Guillerma Del Torra Pacific Rim, a 25. července na nás začne znovu tasit své adamantiové drápy Wolverine. Uspěje chystaná komiksovka v silné konkurenci? A skutečně se jedná o plánované dotáčky, nebo se snímek ocitl v problémech? Zaspekulovat si můžete v diskuzi.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest