Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok

Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Mark Ruffalo se bál, že Ragnarok postavy zničil, režisér vysvětluje, proč se fanouškům nesmí jít na ruku a Natalie Portman láká příběh o rakovině.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Portman tak dostane to, po čem touží (tedy zábavnou hereckou příležitost), Waititi však nehodlá dopřát to samé divákům. Ano, vyslechnout si fanoušky je podle něj důležité, ale nesmíte se jimi začít doslovně řídit, protože pak vám vznikne fanouškovský film, kterému chybí nějaký hlubší smysl. Diváky je potřeba překvapit. Tuhle odpověď dal Taika v rozhovoru, když se jej reportér zeptal na to, zda bude Valkyrie (Tessa Thompson) randit s Captain Marvel (Brie Larson), jak by si diváci přáli. Daleko větší šanci na úspěch má nicméně jiný fanoušky oblíbený element.

V komiksech Jane Foster společně s božskými silami dostává také rakoviny prsu, která ji o to víc rozežírá, o co víc využívá své nadlidské síly. Waititi nedávno naznačil, že filmaři skutečně zvažují, že by tenhle element do chystaného filmu zařadili. Teď se k tomu vyjádřila i Natalie Portman, podle které je vzácné, když se velkofilmy zabývají skutečnými životními problémy a rozhodně by se jí takové pojetí líbilo, i když v tuhle chvíli údajně sama neví, jestli se tímhle směrem nakonec Waititi rozhodne vydat.

Obecně toho přitom zatím o filmu víme jen docela málo. Vlastně ani to, kdy přesně se bude odehrávat. Jasné je jen to, že to bude někdy po Avengers: Endgame a před Strážci Galaxie 3. Přesné časové zařazení se ale podle Taiky pořád ještě v Marvelu interně probírá. Snímek by se mohl odehrávat několik měsíců po Endgame, ale stejně tak může být časový odstup několikaletý. Spolu s tím by souviselo, jestli Thor pořád bude mít nadváhu, anebo bude opět fit. Zřejmě ale očekávejme spíš druhou variantu, protože podle režiséra je Thor nejzajímavější, pokud se „stále mění“.

Jaké přesně ty změny budou, se dozvíme 5. 11. 2021, kdy má film premiéru. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Ten také píše scénář a snímek zrežíruje. Na závěr si můžete pustit ukázku z videohry Marvel's Avengers, kde si za Thora můžete zahrát. Dole v galerii si můžete připomenout Chrise Hemswortha jako otylého Thora.

Zdroje: Wired, Variety, Variety II, Yahoo, ComicBook

« Předchozí kapitola

Galerie: 11

Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder bude ještě dvakrát víc bombastický než Ragnarok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest