Thor: Love and Thunder: Režisér potvrdil návrat další známé postavy

Thor: Love and Thunder: Režisér potvrdil návrat další známé postavy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Jane Foster by ve filmu vedle záporáků mohla zápolit také s rakovinou.

Taika Waititi propaguje svůj očekávaný snímek Jojo Rabbit a přitom se jej novináři ptají na Thora: Love and Thunder. Režisér toho zatím nesmí prozradit mnoho, ale sem tam přeci jen něco utrousí. Například při návštěvě talk show Jimmyho Kimmela režisér prozradil, že se v příštím Thorově filmu vrátí další známá postava. Konkrétně to bude Korg, kterého sám režisér ztvárnil v Thorovi: Ragnarok a Avengers: Endgame. Bývalý gladiátor se vyznačuje tím, že je celý z kamene a na první pohled tak může působit jako nebezpečný drsňák, ale srdíčko má stejně měkké, jako hlásek. Ostatně, právě Korgovým hlasem Waititi divákům poděkoval, když po jeho oznámení projevili nadšení. Podívejte se sami, o Thorovi: Love and Thunder se mluví v závěru:

V jiném rozhovoru se Waititi rozpovídal o potenciálním dějovém elementu, kterého bychom se mohli ve filmu dočkat. Víme, že klíčovou roli bude mít Jane Foster v podání Natalie Portman, která tentokrát bude vystupovat jako ženská varianta Thora. Reportér se zeptal, zda bude mít Jane stejně jako v komiksech nádor prsu. Režisér na to odpověděl, že v komiksech je to opravdu silná součást příběhu, která se mu líbí. Nicméně scénář se stále vyvíjí, není jisté, jak doslovně se komiksové předlohy bude držet a je známo, že aspekty jednotlivých marvelovek se mění ještě ve střižně, takže zatím na takovou otázku Taika nedokáže odpovědět. Jak tedy vidíte, režisér tuhle možnost zcela nezavrhl, nicméně zatím nevypadá, že by šlo o stěžejní součást filmařských plánů.

Na závěr si můžete pustit ještě rozhovor s Natalie Portman, kde herečka neřekla nic konkrétního:

Zdroje: Variety

Galerie: 4

Thor: Love and Thunder: Režisér potvrdil návrat další známé postavy | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér potvrdil návrat další známé postavy | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér potvrdil návrat další známé postavy | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér potvrdil návrat další známé postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest