Dallas Buyers Club: Jared Leto zase točí

Dallas Buyers Club: Jared Leto zase točí | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A Matthew McCounaughey drasticky shazuje váhu - uvnitř fotky.

Jared Leto se vrací k herectví. Po tříleté pauze, během které se věnoval koncertování se svou hudební skupinou 30 Seconds to Mars, se Leto opět zaobírá filmem. Zapojí se do nově vznikajícího projektu s názvem The Dallas Buyer‘s Club. Režisérského křesla se chopí Kanaďan Jean-Marc Vallée, tvůrce úspěšných snímků Dar od Boha či Královna Victorie. V chystaném dramatu se v hlavní roli navíc objeví Matthew McConaughey (Bez kalhot) a tvář komiksové Elektry Jennifer Garner (Daredevil, Juno, Alias).

Děj filmu se inspiruje skutečným příběhem Rona Woodroofa, texaského elektrikáře, kterému byl diagnostikován AIDS. Lékaři mu dávali 6 měsíců života, ale Woodroof se nevzdal. Pronikl na černý trh s neschválenými léky, aby prodloužil život sobě a dalším nakaženým virem HIV. Snímek je výzvou pro Matthewa McConaugheyho, představitele Rona Woodroofa. Herec kvůli roli shodil 6 kilogramů své tělesné váhy a hodlá pokračovat, dokud neshodí asi 15 kilo! Jak sám uvedl ve videu, které si můžete pustit na konci článku, docílil toho především pitím dietního čaje. Ještě hubeněji však vypadá na fotkách v galerii, kam pro jistotu přidáváme pro porovnání i fotky ze striptérského filmu Magic Mike, kde byl ještě McConaughey kus chlapa. Natáčet se začne příští týden v New Orleans.

Matther McConaughey mluví o hubnutí

 

Zdroje: MovieNews, Collider, THR

Galerie: 3

Dallas Buyers Club: Jared Leto zase točí | Fandíme filmu Dallas Buyers Club: Jared Leto zase točí | Fandíme filmu Dallas Buyers Club: Jared Leto zase točí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest