Bond 25 má datum premiéry

Bond 25 má datum premiéry | Fandíme filmu
MGM
Dočkáme se rozšířeného univerza agenta 007? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Podle dvou zdrojů New York Times se v roli Bonda má skutečně vrátit Daniel Craig. Podle Birth Movies Death by 25. Bondovka mohla být poslední v produkci rodiny Broccoliových, která údajně zvažuje odprodání práv.

Původní novinka: Jako blesk z čistého nebe oznámil včera v noci Bondův oficiální twitterový účet, že 25. díl série s agentem 007 bude mít premiéru v amerických kinech 8. 11. 2019. Mezinárodně tedy nejspíš o den dříve. Žádné další detaily zatím nebyly oznámeny a máme se jich dočkat později. Stále tak nevíme, kdo bude snímek distribuovat, kdo jej natočí a především ani to, kdo ztvární roli Bonda. Jako nejpravděpodobnější se stále jeví varianta, že se k úloze ještě jednou vrátí Daniel Craig, zvlášť když měl od posledního snímku tak dlouhou pauzu na odpočinek. O režisérech se také dosud vedli jen spekulace, divácký favorit Christopher Nolan v posledním rozhovoru na dané téma uvedl, že by nabídku přijal pouze za předpokladu, že by jej skutečně potřebovala, že by jí mohl nějak výrazně formovat. Nezdá se, že by tahle situace momentálně platila. Scenáristy by měli být i nadále dlouhodobí matadoři série Neal Purvis a Robert Wade.

Poslední neoficiální zprávou z poslední doby byla krátká twitterová zmínka šéfredaktora Tracking Boardu, který zaslechl zvěsti, podle kterých producenti zvažují prozkoumání širšího Bondova univerza, tedy že by chtěli natáčet další filmy ze světa 007, ve kterých by ústřední hrdina nemusel nutně vystupovat. Podobným přístupem je Hollywood od úspěchu Marvelu posedlý, snahy o replikování jeho obchodního modelu však zatím přinášejí spíše rozpačité výsledky. Co myslíte vy? Je svět agentů s dvěma nulami zralý k prozkoumání nebo Bond stojí a padá se svým ústředním hrdinou?

Zrdoje: Birth Movies Death, NY Times, 007, Jeff Sneider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest