Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti

Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ryan Coogler kromě pokračování svého hitu chystá i další komiksovku.

Před několika lety byl Ryan Coogler považován za nesmírně talentovaného režiséra menších či artistických filmů, kterému byla ze všech směrů předpovídána nadějná budoucnost. A skutečně: Po úspěchu s boxerským filmem Creed se ho chopil Marvel, společně vytvořili jeden z největších hitů posledních let, Black Panthera, a Coogler tak vystřelil mezi aktuální režisérskou elitu. Po takovém úspěchu ho samozřejmě studio nemohlo nechat jít a Coogler pilně pracuje na scénáři pro pokračování Pantherova příběhu. To se ale nedostane do kin až do května roku 2022, Coogler má tedy více než dost času na další projekty. A vypadá to, že si právě jeden našel. Chopí se totiž produkce na chystané filmové adaptaci komiksu Bitter Root od Image Comics, taktéž s černošskými hrdiny v hlavních rolích.

Pokud vám jméno nezní povědomě, není se příliš čemu divit. Nejedná se totiž o žádnou dlouholetou klasiku, ale o komiksovou sérii nastartovanou teprve začátkem tohoto roku. Za svou krátkou existenci ale sklidila skvělé ohlasy, solidní čtenost a také četné nominace na řadu cen. Děj se odehrává roku 1924 v ulicích tehdejšího New Yorku, kde tajemná moc schopná čerpat sílu z nenávisti a předsudků infikuje občany a mění je v nestvůrné potvory. Role hlavních hrdinů plní členové rodiny, která se už generace specializuje na lov a léčbu těchto monster. Jejich nejlepší chvíle jsou ale dávno za nimi, panuje mezi nimi nevraživost a někteří stvůry raději zabíjejí než by se jim snažili pomáhat. Vše ale musí jít stranou, jelikož městu hrozí obrovitá invaze. Společně s Cooglerem se k projektu přidala také jako manželka Zinzi Evans a dlouhodobý spolupracovník Sev Ohanion, s nimiž vyvíjel už své první projekty. Na samotný film si ale ještě budeme muset počkat, zatím totiž nemá ani pevně danou premiéru.

Dole v galerii se můžete podívat, jak vypadá komiksová předloha.

Zdroj: Deadline

Galerie: 10

Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu Bitter Root: Režisér Black Panthera bude produkovat komiks s dalším hrdinou tmavé pleti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest