Sin City 2: Natáčení začalo

Sin City 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu
Navíc přidáváme první oficiální fotku z Machete Kills.

Robert Rodriguez v srpnu v rekordním čase stihl dokončit Machete Kills (v galerii najdete první oficiální fotografii), a tak se opravdu mohl pustit do mnoho let slibovaného pokračování Sin City, s podtitulem Dáma, pro kterou se zabíjí (Dle nového českého překladu Ženská, pro kterou bych vraždil). Připomínáme, že snímek Robert Rodriguez opět zrežíruje ve spolupráci s autorem předlohy Frankem Millerem, přičemž děj se bude odehrávat (alespoň částečně) před prvním filmem a opět půjde o několik povídek, propojených do jednoho filmu. Podle dřívějších informací bychom se měli dočkat filmového zpracování příběhů Dáma pro kterou se zabíjí, Prostě takovej normální sobotní večer a dvou námětů vymyšlených speciálně pro film. Teď však Hollywood Reporter uvádí, že Frank Miller napsal novou povídku jednu, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Připomínáme, že všechny díly Sin City vyšly i v češtině.

Natáčení začalo v americkém Austinu 28. října, a tak není divu, že se Rodriguez na poslední chvíli snaží dát dohromady obsazení. Jak se spekulovalo už od dubna, svou roli Gail si zopakuje Rosario Dawson, a vrátí se také Jaime King, která si tentokrát zahraje Wendy, dvojče Goldie – své postavy z minulého filmu. Kdo se naopak nevrátí je Devon Aoki, jež v prvním filmu ztvárnila bojovnici Miho. V roli ji nahradí podstatně známější Jamie Chung (Sucker Punch, The Man With the Iron Fists).

Ještě komplikovanější to bude s Clivem Owenem, který to udělá jako chytrá horákyně a v Dámě, pro kterou se zabíjí, se vrátí i nevrátí. Jeho postava Dwight v průběhu filmu prodělá plastickou operaci obličeje, a zatím to podle všeho vypadá, že se Owen o roli podělí s někým dalším, koho bude muset Rodriguez teprve najít. A stejně tak pořád ještě neobsadil roli řečené Dámy, kterou původně chystal na tělo Angelině Jolie, jenže ta dle všeho neprojevila zájem. Přípravy pět minut po dvanácté tak zběsile pokračují, nicméně pro fanoušky je asi hlavní především skutečnost, že po letech řečí se opravdu začalo natáčet! A jestli Rodriguez Dámu dokončí stejně rychle, jako již zmiňovaného Mačetu, možná se dočkáme dalšího výletu do Města hříchu už příští rok.

Zdroje: THR, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest