Machete Kills: Je dotočeno

Machete Kills: Je dotočeno | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Druhý Mačeta je hotový, Robert Rodriguez se pustí do Sin City 2. Co všechno se kolem obou snímků v poslední době událo?

Příznivci mexického řezníka s mačetou se konečně mohou začít těšit na hektolitry umělé krve a armádu polonahých exotických slečen. Podle nejčerstvějších zpráv z tábora Roberta Rodrigueze je natáčení Machete Kills hotové a snímek se nyní nachází ve fázi postprodukce. Samotný režisér prohlásil, že filmování se stihlo za pouhých 29 dní a celý proces si neskutečně užil.

Máme pro vás ještě pár dalších šťavnatých lahůdek. Rozhovor s Melem Gibsonem přímo z placu, v němž se herec rozpovídal o své postavě – překupníkovi se zbraněmi jménem Luther Voz. Podle herecké hvězdy se bude jednat o opravdového geniálního záporáka, tak trochu ve stylu hlavních padouchů z bondovek.

Dále dva nové plakáty, které odhalují nové přírůstky do už tak pořádně nabitého obsazení. Prvním je veterán William Sadler (Vykoupení z věznice Shawshank, Smrtonosná past 2), jenž ztvární drsného šerifa Doakese. Tím druhým mladý hispánský svalovec Marko Zaror, jehož si budete nejspíše pamatovat z posledního dílu béčkové arénovky Neporazitelný: Vykoupení. Zaror si zahraje Gibsonova zlého poskoka. Na otázku zda měl možnost během natáčení vrazit pár ran pěstí Dannymu Trejovi, odpověděl: „Párkrát ano.“ Vše tedy zatím nasvědčuje tomu, že nás čeká vynikající akční řežba.

A s dobrými zprávami ještě nekončíme. Robert Rodriguez by se po skončení prací na Machete Kills měl konečně v blízké době vrhnout na mnoho let odkládané Sin City 2. Mickey Rourke před dvěma týdny s definitivní platností potvrdil, že se v připravovaném snímku vrátí do role tvrďáka Marva. Tahle postava sice v prvním filmu zemřela, ale to nebude žádný problém. Dvojka by se totiž měla dějově odehrávat před událostmi z prvního Sin City. Další novinky ohledně projektu na sebe snad nenechají dlouho čekat.           

 

Machete Kills: Interview s Melem Gibsonem

 

Zdroje: Deadline, Twitch, Comming Soon

Galerie: 2

Machete Kills: Je dotočeno | Fandíme filmu Machete Kills: Je dotočeno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest