Machete Kills: Ve filmu si zahraje Lady Gaga

Machete Kills: Ve filmu si zahraje Lady Gaga | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Máme dokonce i její samostatný plakát a k tomu několik dalších novinek ohledně obsazení.

Naposledy jsme se dozvěděli, že Robert Rodriguez chce mít v pokračování Macheteho Charlieho Sheena a už předtím obsadil Mela Gibsona. Teď jsme se dozvěděli o obsazení dalšího exota, kterým není nikdo menší, než Lady Gaga! Robert na svém twitteru vzkázal fanouškům, že Lady Gaga „kicks ass“ a rovnou uveřejnil i její osobní plakát, na kterém je uvedeno, že si Gaga zahraje postavu nazvanou La Chameleón.

Další obsazenou je Alexa Vega, kterou si můžete prohlédnout dole v galerii. Přitažlivá, že? Pikantní na tom je, že to je ta malá holčička, jež hrála jednu z hlavních rolí v prvních dílech Spy Kids! Robert Rodriguez ji kdysi houpal na kolenou a bral na nanuka a teď ji nakazuje, ať je co nejvíc sexy... V galerii najdete pro porovnání i fotku Vegy ze Spy Kids 1.

Posledním přírůstkem jsou dvojčata Elise a Electra Avellanovy, Rodriguezovy neteře, které si v prvním Machetovi zahrály smrtící zdravotní sestry a v Machete Kills si role zopakují. I tahle děvčata Robert dost možná někdy chodil přebalovat, a teď je souká do těsných outfitů. Inu, horkokrevní jižané ;-)

Zdroje: Robert Rodriguez twitter, Alexa Vega Instagram, Deadline

Galerie: 4

Machete Kills: Ve filmu si zahraje Lady Gaga | Fandíme filmu Machete Kills: Ve filmu si zahraje Lady Gaga | Fandíme filmu Machete Kills: Ve filmu si zahraje Lady Gaga | Fandíme filmu Machete Kills: Ve filmu si zahraje Lady Gaga | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest