Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo

Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Do pokračování se vrací pěkná řádka starých známých postav.

Původní Halloween z roku 1978 je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších hororů vůbec. Film je dodnes jedním z nejikoničtějších a nejoblíbenějších slasherů - byl jedním ze zakladatelů žánru. Halloween jakožto značka však nikdy velký úspěch neslavil. Po legendární jedničce až donedávna následovala kopa filmů, které se svou kvalitou táhly od průměrných až po naprosto katastrofické. Nikdo se jednoduše nedokázal esenci původního snímku Johna Carpentera ani přiblížit. Vše se změnilo minulý rok, když do kin přišel stejnojmenný sequel a reboot celé značky zároveň, který se překvapivě v mnoha aspektech dokázal originálu vyrovnat. Film si kromě toho vedl skvěle i v tržbách, když se stal nejvýdělečnějším slasherem všech dob. Docela logicky se tedy chystají i sequely. Halloween Kills a Halloween Ends mají už naplánované premiéry na roky 2020 a 2021. K tomu prvnímu jmenovanému pak konečně unikly nějaké zajímavé informace, týkající se hlavně hereckého obsazení.

Do připravovaného sequelu by se totiž podle všeho měla vrátit kupa postav, které Michael Myers ohrožoval i v originále. Konkrétně se bavíme o Tommym Doylovi, jednom z dětí, které hlídala Laurie, když do domu vnikl Michael. Pamatovat si ho pak můžete například i ze šestého Halloweenu, kde si ho zahrál Paul Rudd. V Halloween Kills si ho každopádně zahraje Anthony Michael Hall (War Machine). Robert Longstreet (seriál The Haunting of Hill House) se ujme role jednoho z Tommyho šikanátorů, Lonnieho Elama. Roli Lindsey Wallace si stejně jako v roce 1978 zahraje Kyle Richards. Naprostou samozřejmostí je pak návrat Nicka Castlea v roli Michaela a Jamie Lee Curtis, která se vrací jako Laurie. 

Právě Lee Curtis nedávno o pokračováních něco málo pověděla. Režisér David Gordon Green si podle všeho připravil opravdu fascinující zakončení celého příběhu, přičemž se ho tentokrát pokusí zpracovat o trochu jinak než minule a zapracovat do sequelů i něco málo opravdové hloubky. Máme se prý opravdu na co těšit.

Aby toho nebylo málo, přibližně před týdnem začala produkce Halloween Kills. K tomu se ukázala i první oficiální fotka. Můžete se na ni podívat v galerii, kde si můžete připomenout i vracející se postavy.

Zdroje: Bloody Disgusting I, II, Collider I, II, Movieweb

Halloween

25.10.1978 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 9

Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu Halloween Kills: Další postavy propojí chystanou novinku s původním zabijáckým filmem a natáčení začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest