Grudge: První pohled na novou verzi populární hororové série

Grudge: První pohled na novou verzi populární hororové série | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér vysvětluje svoje záměry situovat nový příběh Nenávisti do amerického prostředí. 

Už nějakou dobu víme, že si hororová série The Grudge (Nenávist) připíše na konto další díl. V něm se nepodíváme do Japonska, odkud původně série pochází, ale poprvé bude děj zasazený do USA. Co je ale zajímavější, je fakt, že se nový příběh bude odehrávat ve stejnou dobu jako remake se Sarah Michelle Gellar z roku 2004. Změna prostředí bude údajně mít dopad na děsivé události, nepřinese jenom nový vzhled duchů, ale i prohloubení mytologie.

Z estetického hlediska je to mnohem blíže japonským původním filmům než americkým,“ prozrazuje režisér Nicolas Pesce. Vyprávění sice není situované do japonského domu, ale filmaři se snažili zachovat všechny stejné techniky a způsoby natáčení v domě, aby v divákovi vyvolal klaustrofobii. Dále režisér vysvětluje, že se nový přírůstek pokusil ukotvit v realitě, jako tomu bylo úplně u prvních filmů série, a ozvláštnit ji něčím vlastním.  

Na závěr Pesce zavtipkoval nad představou udělat po způsobu Sadako vs Kayako také americký crossover Nenávisti a Kruhu. Podle Pesceho by to byl „bizarní střet filmových stylů“ a myšlenka mu přišla zajímavá. Ale to je spíš téma do říše fantazie. Každopádně česká a slovenská premiéra Grudge je stanovena na 2. 1. 2020.

Hlavní hrdinkou má být mladá detektivka a svobodná matka v podání Andrey Riseborough, jež se pokusí zachránit sebe a svého syna před démonickými duchy z prokletého domu ze sousedství.

Dále hrají John Cho, Demián Bichir, Lin Shaye, Jacki Weaver, Betty Gilpin a William Sadler. Režíruje Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother), který také upravil scénář. Produkuje Sam Raimi. 

Zdroj: Bloody Disgusting

Galerie: 3

Grudge: První pohled na novou verzi populární hororové série | Fandíme filmu Grudge: První pohled na novou verzi populární hororové série | Fandíme filmu Grudge: První pohled na novou verzi populární hororové série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest