Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa

Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Mohl by se démonický jezdec objevit po boku Thora nebo Doctora Strange? A co to znamená pro připravovaný seriál?

Marvel s nadcházející čtvrtou a pátou fází MCU pomalu připravuje ohromnou ofenzivu nových postav, které mají za úkol doplnit nebo případně v budoucnu nahradit už staré známé hrdiny. Ať už se jedná o světoznámé X-Meny a Fantastickou čtyřku nebo o něco méně známé postavy typu Eternals. Podle všeho by pak měl Kevin Feige mít v plánu do svého propojeného univerza v blízké době zapojit i ikonického démonického motorkáře Ghost Ridera.

Ghost Rider se v komiksech poprvé objevil už v roce 1972. Už dvakrát pak byl zpracován i pro plátna kin pod hlavičkou studia Sony. Konkrétně v letech 2007 a 2012 v podobě snímku Ghost Rider a sequelu Ghost Rider: Spirit of Vengeance, kde si v obou případech zahrál Nicolas Cage původního Ghost Ridera - Johnnyho Blaze.. Ani jeden z filmů nějakou díru do světa neudělal, spíše naopak. Hlavně dvojka je dodnes považována za jeden z nejhorších komiksových filmů vůbec. Hned v roce 2013 však naštěstí práva na postavu přešla zpátky pod samotný Marvel. Studio Ghost Ridera zatím použilo pouze v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., hrdina ale dostane i vlastní seriál na streamovací službě Hulu. V tomto případě se však nejedná o Johnnyho Blaze, ale o jiného držitele schopností Ghost Ridera  - Robbieho Reyese.

Ghost Rider, kterého bychom podle nejnovějších drbů měli vidět ve filmu, popřípadě v minisérii na Disney+, by však neměl nejspíše být verzí, kterou vídáme na televizních obrazovkách. Zároveň by pak měl být pevnou součástí MCU. Co ale potom bude se současným Ghost Riderem? Vezmeme-li v potaz fakt, že Kevin Feige nikdy nedával marveláckým seriálům nějakou extra váhu, můžeme tedy předpokládat, že filmová část Marvelu bude Agenty SHIELDu i nový seriál z Hulu ignorovat.

Nicméně, počkejme si na nějaké potvrzené informace, pak samozřejmě budeme moudřejší. Co na to zatím říkáte? Chtěli byste Ghost Ridera vidět jako součást Marvel Cinematic Universe? A vadilo by vám, kdyby existovali současně dva různí Ghost Rideři (Jeden v MCU a jeden v nesouvisejícím seriálu), kteří by neměli vůbec žádnou spojitost?

Zdroje: MCU Cosmic

Ghost Rider

16.02.2007 | USA, Austrálie
Akční, Fantasy, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 8

Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu Ghost Rider: Marvel jej údajně chce do svého provázaného světa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest