Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy

Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Co se stalo na konci filmu s postavou Johna Ramba? Známe odpověď.

Článek obsahuje spoilery.

Závěr filmu Rambo: Poslední krev po sobě zanechal, co se týče osudu Johna Ramba, poměrně velký otazník. Po zabití úhlavního nepřítele Huga Martineze (Sergio Peris-Mencheta) se zraněný Rambo dostal do svého houpacího křesla před svým domem, kde často sedával i jeho otec, a pronesl monolog, který uzavíral jeho životní pouť. Závěr to ovšem byl jen zdánlivý. S následujícími titulkami jsme totiž dostali rekapitulaci všech předchozích filmů, přičemž když se rekapitulace dostala až k závěru pátého filmu, mohli jsme vidět, že Rambo se po chvíli z křesla zvedl, nasedl na svého koně a odjel kamsi do neznáma.

Co přesně tento konec vlastně znamenal? Kam se Rambo vydal? Odpověď jsme dostali v jednom z nejnovějších rozhovorů, kde se reportéři ptali herců především na konkrétní věci z filmu. V jednom z rozhovorů byl Sylvester Stallone dotázán právě na samotný závěr filmu, načež nám Stallone dal naprosto jasnou odpověď ohledně toho, kam se podle něj Rambo vydal.

Již na začátku rozhovoru Stallone mluvil o důležitosti Rambova částečně indiánského původu. Jeho otec byl člen kmene Navajo, přičemž původně se měl na konci čtvrtého filmu s Johnem setkat. Nápad se do filmu nakonec nedostal, podstatné ovšem je, že Rambo díky svému původu trávil v mládí hodně času s indiány, což také vysvětluje jeho pozdější skvělé schopnosti orientace v terénu, to jak se naučil používat luk atd.

A to nás dostává k závěru filmu Rambo: Poslední krev. Rambo totiž věděl, že zanedlouho přijede na ranč policie a jelikož se nechtěl nechat zatknout, rozhodl se jet se svým koněm do nedaleké indiánské rezervace. Jednak je to místo, kde John trávil velkou část svého mládí, takže ho i samotní indiáni znají, ale především policie ani jiné organizační složky státu nemají do indiánských rezervací povolený přístup. Rambo zde tak mohl být v bezpečí a zbytek svého života mohl strávit na místě, které pro něj bylo takovým druhým domovem.

To je vyjádření Sylvestera Stallonea ohledně osudu Johna Ramba. Líbí se vám možnost, že Rambo odešel ke svým příbuzným indiánům? Nebo by bylo podle vás příběhově zajímavější, kdyby Rambův život skončil právě v onom houpacím křesle na jeho ranči? Dejte nám vědět v komentářích.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

 

 

Galerie: 8

Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu Rambo: Poslední krev: Stallone odhalil osud hlavní postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest