Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu

Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
John Rambo se vrací a na své poslední cestě bude zcela nekompromisní.

Již tento čtvrtek vtrhne válečný veterán John Rambo do našich kin, aby prolil poslední krev. Nyní vám přinášíme poslední várku nejnovějších teaserů a trailerů, přičemž první trailer pod článkem si zaslouží o trochu větší pozornost, protože z velké části obsahuje nové záběry. A to ne jen tak ledajaké. Celý trailer se konkrétně zaměřuje na závěrečnou část filmu, ve které bude Rambo v tunelech lovit své nepřátele jednoho po druhém.

Vedle Rambových skvěle promyšlených pastí upoutá v traileru především velká míra brutality. Prozatím je stále těžké určit, zda půjde o tak brutální snímek, jako v případě čtvrtého dílu, nicméně některé záběry dávají najevo, že se nový film k nekompromisnosti svého předchůdce minimálně několikrát přiblíží. V druhém přiloženém videu pak najdete sbírku nejnovějších teaserů a tv spotů, které již ukazují nové záběry napříč celým filmem. Těšíte se na Rambovu poslední misi a věříte, že se rozloučí se ctí?

Sylvester Stallone se zřejmě naposledy vrátí jako vysloužilý veterán John Rambo, který netouží po ničem jiném, než konečně najít klid a mír. To se mu na nějakou dobu skutečně podaří. Pracuje na ranči svého otce v Arizoně, kde trénuje koně a život konečně dává smysl. Bohužel, osud s ním má jiné plány. Johnovi už na světě záleží prakticky jen na dvou lidech. Na Marie (Adriana Barazza) a její vnučce Gabrielle (Yvette Monreal).

Ta se navzdory přáním babičky vydá do Mexika, kde chce najít svého otce, který ji před lety opustil. Jen se jej chce zeptat, proč se na rodinu vykašlal. Gabrielle je však v Mexiku unesena, a tak se John dobrovolně vydá na záchrannou misi. Ta nebude nijak jednoduchá, protože Gabriella se dostala do spárů jednoho z nejmocnějších a nejnásilnějších mexických kartelů, který vede Hugo Martinez (Sergio Peris-Mencheta). Společně s Rambem pátrá po kartelu také novinářka (Paz Vega), které mafie unesla sestru.

V galerii si můžete prohlédnout fotky, které Stallone sdílí z natáčení. K jedné z nich dodal, že se události odehrají během smrtící bleskové povodně. Ta by mohla vnést do snímku zajímavý element.

Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick, režíruje Adrian Grunberg. Datum české premiéry je stanovené na 19. 9. 2019.

Galerie: 8

Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu Rambo 5: Závěrečný trailer naplno představuje brutalitu filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest