Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav

Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu
Warner Bros. Interactive Entertainment
Zobrazit dalších 8 obrázků
Obsazení videoherní adaptace nabírá obsazení z "komiksových vod".

O třetím filmu Mortal Kombat se mluví už dlouho, velmi dlouho. Ostatně, ne zrovna oslavovaný druhý film měl premiéru už v roce 1997. U třetího Mortal Kombat se vystřídalo několik tvůrců, měnila se data případných premiéry, jednoduše situace začala být tak nepřehledná, že už asi ani ti největší optimisté nedoufali, že se dočkáme v dohledné budoucnosti. 

Situace se ale obrátila k lepšímu, když se produkce ujal James Wan. Ten sice upozornil, že se nebude s filmem spěchat, ale zdá se, že ani příliš otálet, protože se v posledních týdnech vyrojilo několik novinek, které se Mortal Kombat týkají. 

Kromě toho, že jsme se dozvěděli skvělou zprávu a to, že film bude mít přístupnost R, vyšlo najevo také to, že se role Sub-Zera ujme šikula Joe Taslim. Aktuálně bylo oznámeno, že se k němu přidaji další čtyři herci.

Těšit se můžeme například na Ludiho Lina, který své znalosti bojových umění přededl v nepříliš úspěšném filmu Power Rangers, ale k vidění byl také například v Aquamanovi jako Murk. Ludi dostal na starost roli Liu Kanga.

I další herec má zkušenosti z komiksového projektu od DC. Konkrétně ze seriálu Supergirl. Řeč je o Mehcadu Brooksovi. Ten v Supergirl hrál Jimmyho Olsena, v Mortal Kombat se ujme role svalovce Jaxe.

Ovšem, aby o bylo fér, v Mortal Kombat uvidíme i někoho, kdo působil u Marvelu, konkrétně herce Tadanobu Asana. Toho si můžete pamatovat jako Hoguna z filmů ze série Thor. V Mortal Kombat Tadanobu ztvární hromovládce Raidena

Ve filmu nebude chybět ani zubatá Mileena, tedy klon princezny Kitany (i když není jasné, zda bude mít stejný původ jako ve hrách). Tu si zahraje Sisi Stringer. Ta je v herecké branži nováčkem. 

Jak bylo řečeno, produkci filmu obstarává James Wan, režii zajistí specialista na videoherní reklamy Simon McQuoid a scénář Greg Russo, který mimochodem příslibil, že fatality budou převzaty přímo z her. Premiéra filmu je naplánována na 4. března 2021, natáčení začne za pár týdnů v Austrálii.

Zdroj: THR, Slashfilm

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nový film si vybral představitele kultovních herních postav | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest