Strážci Galaxie: James Gunn by rád udělal novou verzi prvního filmu

Strážci Galaxie: James Gunn by rád udělal novou verzi prvního filmu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Navíc byl rozluštěn legendární easter egg. Plus k tomu další info o The Suicide Squad.

První Strážci Galaxie byli bezpochyby jedním z největších překvapení a asi i jedním z nejlepších filmů roku 2014. A i dnes, po dalších třinácti marvelovkách, jsou jedním z nejpopulárnějších snímků z celého komiksového žánru. Film za to vděčí hodně věcem, jednou z nejdůležitějších je ale bez debat jeho fantastický soundtrack složený z řady hitů šedesátých a sedmdesátých let. Režisér James Gunn, který dal soundtrack dohromady, ale přece jenom prý lituje, že se na některé skladby nakonec nedostalo. 

Moc rád by tedy podle svých slov vydal přepracovaný sestřih filmu, ve kterém by jeho úplně nejvytouženější písničky nechyběly. Konkrétně mluvil hlavně o písni Livin’ Thing od Electric Live Orchestra z roku 1976. K tomu by prý přidal ještě pár menších neupřesněných úprav. Zda se však sestřihu dočkáme, je zatím ve hvězdách, zvlášť s Gunnovým nabitým programem a neochotě Marvelu zveřejňovat upravené sestřihy filmů.

Kromě toho Gunn prozradil, že se fanouškům konečně podařilo odhalit slavný easter egg, který do prvních Strážců ukryl. Tedy alespoň zčásti. Bohužel k tomu ale „zapomněl” připsat, co přesně údajné odhalení odhaluje. Takže vlastně pořád tápeme. Kromě toho prý zbývá ještě kupa neobjevených easter eggů schovaných i ve druhých Strážcích

A když už jsme u Jamese Gunna, nesmíme zapomenout ani na jeho nejbližší projekt - The Suicide Squad. K filmu se totiž vynořily další novinky, shodou okolností se taky týkají hudby. Snímek se prý nedá v ničem zahanbit Strážci a znovu bude osazen masivním soundtrackem. Gunn však nezapomněl upozornit na to, že se od obou vesmírných marvelovek bude hodně lišit. 

Uvítali byste prodloužený sestřih Strážců, nebo vás opětovné vydávání filmů spíše otravuje? Napište nám do komentářů.

Zdroje: MovieWeb, ComicBook I, II

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Strážci Galaxie: James Gunn by rád udělal novou verzi prvního filmu | Fandíme filmu Strážci Galaxie: James Gunn by rád udělal novou verzi prvního filmu | Fandíme filmu Strážci Galaxie: James Gunn by rád udělal novou verzi prvního filmu | Fandíme filmu Strážci Galaxie: James Gunn by rád udělal novou verzi prvního filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest