Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23

Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nová upoutávka je na cestě, zatím máme alespoň její popis a řadu nových odhalení od tvůrců a herců, kteří hovoří o Imperátorovi či "oživení" Carrie Fisher.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V posledních dnech vás na webu zásobujeme novinkami ohledně filmového světa Marvelu, který po letošním zakončení svých prvních tří fází odhaluje čím dál více informací o své budoucnosti. MCU ale není jediná oblíbená filmová sága, která ještě tento rok dojde ke "konci". V prosinci nás čeká závěr Ságy Skywalkerů v podobě Star Wars: Vzestupu Skywalkera, a Disney samozřejmě něco takového nemohl ze své prezentace na výstavě D23 vynechat. Co všechno tedy ze Star Wars prezentace a následných rozhovorů vzešlo?

Začneme jedinou věcí, která byla oficiálně zveřejněna online, a tou je první pořádný plakát. Podobně jako u prvního plakátu pro Posledního z Jediů se jedná o umělecky vyvedené, malované dílo, ne o klasický mišmaš obličejů, na jaký jsme od velkofilmů zvyklí. Rey (Daisy Ridley) a Kylo Ren (Adam Driver) se svými světelnými meči bojují na něčem, co připomíná havarovanou vesmírnou loď (nebo snad trosky Hvězdy smrti), což jsme mohli vidět i na prvních fotkách z filmu. Co je ale pro fanoušky nejzajímavější, je první pohled na Imperátora, jehož šílený smích se k radosti diváků rozléhal už v teaser traileru. Tady obě soupeřící postavy sleduje se zvráceným úsměvem na rtech. Plakát najdete v galerii.

V průběhu panelu byl přítomným divákům promítán také exklusivní sestřih momentů z předchozích filmů vesmírné ságy zakončený několika zbrusu novými záběry. Video se bohužel k veřejnosti nedostalo, máme ale několik detailních popisů, které mluví o mnoha dech beroucích okamžicích, z nichž budou fanoušci šílet. Po montáži scén ze všech dosavadních epizod vidíme záběr na trio hlavních hrdinů, Rey a jejích přátel Finna (John Boyega) a Poe Damerona (Oscar Isaac). Společně sledují neznámou civilizaci na pouštní planetě. Následují akčnější pasáže. Desítky, až stovky Hvězdných destruktorů se seřazují na temné obloze. Lasery podobné paprskům Hvězdy smrti dopadají na povrch neznámé planety. Finn společně s novou postavou Jannah (Naomi Ackie) pilotuje vesmírnou loď. Na chvilku se ukáže C3PO (Anthony Daniels) s novýma červenýma očima. Rey a Kylo šermují, zatímco kolem nich zuří vlnobití. Znovu se objevuje ohořelá helma Dartha Vadera ze Síla se probouzí a v pozadí slyšíme jeho ikonické dýchání. Zdaleka největší poprask ale vyvolal záběr na Rey zahalenou do černého pláště s kápí, vyhlížející temně a děsivě. V rukou třímá oboustranný červený světelný meč. Nejedná se ale o stejný meč, jaký používal Darth Maul. Tento je prý možné složit a používat pouze jako normální meč. Přes tento záběr slyšíme Imperátora říkat: „Tvá cesta se blíží ke konci.“. Pokud se nic nezmění, video by mělo být během zítřka uvolněné i pro širší veřejnost, tak napjatě doufáme. Tužkou vyvedený skeč meče od jednoho z přítomných fandů najdete v galerii.

Další kapitola »

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu Star Wars IX: Nový plakát, nový totálně cool meč a další novinky z D23 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest