Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce

Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Ega hlavních herců nemají v mnoha směrech žádný limit.

Sága akčních hitů Rychle a zběsile čítá momentálně už osm celovečerních snímků, nedávný spin-off Hobbs a Shaw a alespoň na devátém a desátém pokračování se pilně maká. Na obrazovce možná většina hlavních hvězd neustále řeční na téma rodiny a soudržnosti, už párkrát jsme ovšem slyšeli o tom, že v zákulisí to zase tak růžové není. Konkrétně mezi Vinem Dieselem a Dwaynem „The Rockem“ Johnsonem panovala údajně pořádná nevraživost, která často navenek mohla působit jako souboj o to, kdo je největší alfa samec na tomhle pískovišti. A podle nedávných zpráv to vypadá, že si herci dokonce i do smluv nechali zanést, jak je filmy smí nebo nesmí vykreslovat.

S neustále se rozrůstajícím ansámblem se začala ega pánům údajně nafukovat do obřích rozměrů a všichni soupeřili o to, aby na plátně zrovna oni vypadali jako borec všech borců a nevyhlíželi oproti kolegům ani za mák slabší. Konkrétně do smluv Diesela, Johnsona a Jasona Stathama mělo být zaneseno, že pokud se kdykoliv dostanou do potyčky, musí si vždy vyměnit přesně stejný počet zásahů, aby nikdo neměl navrch. Diesel dokonce vytvořil speciální systém, kterým připsal každému úderů jako kopnutí nebo rána pěstí číselnou hodnotu a vždy bylo nutné spočítat, jestli vyšel z akční scény s vyšším, nebo alespoň rovnocenným počtem bodů.

Tím to ale neskončilo. Ve scéně, kdy má The Rock ležet Dieselovi u nohou, si prý výslovně zažádal, aby jeho postava přinejmenším seděla. Diesel se zase chopil situace jiným způsobem. Na všechny scény dohlíží jeho sestra, která má na filmech navíc roli producentky. Při tréninku soubojů ale prý měla za úkol kontrolovat, aby bratr vždy rozdal tolik ran, kolik schytá. Jeden ze členů štábu si prý dokonce výslovně pamatuje větu: „Vidím, že tady má spadnout na zem. Má pak možnost to nějak oplatit?“ Jak tedy vidíte, za kamerou to nejspíš při natáčení Rychle a zběsile není zrovna procházka růžovým sadem. Pokud se ale nic z toho neodrazí na filmech samotných, jedná se spíše o důvod k zasmání než k smutku.

PS: Ti "skuteční" rychlí a zběsilí borci na vás čekají v následujícím videu ;-)

Zdroj: The Wall Street Journal

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 9

Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Chlapácké hvězdy mají ve smlouvě, že vždy musí být za největší borce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest