The Eternals: První plakát z příští týmové marvelovky konečně v oficiální podobě

The Eternals: První plakát z příští týmové marvelovky konečně v oficiální podobě | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Dále v článku naleznete doposud neviděné artworky z filmu Avengers: Endgame. 

The Eternals, další z řady filmů MCU, které v příštích pár letech uvidíme, se pořádně představili na Comic-Conu. Tvůrci se chlubili rozmanitým ansámblem, představila se řada postav a jejich představitelů a pozornost na sebe strhl první artwork. 

Na artworku vidíme Celestiály, nesmrtelné mimozemské bytosti, které jsou podle všeho zodpovědné za život na Zemi. Není vyloučené, že ve filmu se tato obří stvoření po eónech vracejí a budou s nimi potíže. Artwork konečně vyšel v pořádné kvalitě a vy se na něj můžete v galerii podívat. Dále v galerii najdete další artworky z Comic-Conu k filmu Avengers: Endgame.

Nakonec jedno osobní doporučení - podívejte se na předchozí snímek režisérky Chloé Zhao Jezdec (The Rider), pokud vás alespoň trochu zaujala jeho premisa. Je opravu skvělý.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 6. 11. 2020.

Galerie: 5

The Eternals: První plakát z příští týmové marvelovky konečně v oficiální podobě | Fandíme filmu The Eternals: První plakát z příští týmové marvelovky konečně v oficiální podobě | Fandíme filmu The Eternals: První plakát z příští týmové marvelovky konečně v oficiální podobě | Fandíme filmu The Eternals: První plakát z příští týmové marvelovky konečně v oficiální podobě | Fandíme filmu The Eternals: První plakát z příští týmové marvelovky konečně v oficiální podobě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest