Marvel může začít pracovat s X-Meny v první polovině příštího roku

Marvel může začít pracovat s X-Meny v první polovině příštího roku | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Šéf Marvelu Kevin Feige se rozpovídal o svojí kariéře a deseti letech studia, ale nahlédl i do budoucnosti.

Šéf Marvelu Kevin Feige poskytl dlouhý rozhovor magazínu Variety. Rozpovídal se o svojí dlouhé kariéře, o tom, jak se učil u Donnerových a u Foxu, jak byl u zakládání Marvel Studios. Ohlédl se za úspěchem Black Panthera i Avengers: Infinity War. Obecně jde o zajímavý rozhovor, který doporučujeme k poslechu. O budoucnosti Feige mluvil spíš málo, nicméně několik věcí přeci jen zmínil. Nepřímo potvrdil chystané snímky Black Widow a The Eternals. Ujistil, že studio bude čím dál tím víc dbát na rozmanitost před i za kamerou. Důležitou roli bude hrát také výroba minisérií pro Disney+. Dosud platilo, že Marvel může ročně odvyprávět jen omezené množství příběhů, protože množství kino premiér je pro studio zkrátka dané. Výroba minisérií však dá prostor pro vyprávění dalších příběhů.

Největší ohlas online však vzbudilo Feigeho vyjádření k postavám, které budou z Foxu přecházet pod Marvel, tedy k X-Menům, Fantastické čtyřce a spol. Dosud Kevin na tohle téma říkal, že dokud nedostane od šéfů v Disneym definitivní pokyn, že s postavami může pracovat, tak na ně vůbec nehodlá myslet. Zároveň nevěděl, kdy přesně ten pokyn přijde. Teď uvádí, že mu z vedení oznámili, že se toho souhlasu dočká v první polovině roku 2019 (zřejmě v závislosti na tom, jak rychle proběhnou všechny potřebné úřední úkony). Na to, až bude mít pod palcem další škálu postav, které k Marvelu patří, už se Feige těší, nicméně definitivní plánování konkrétních příběhů pořád ještě nezačalo.

Co to znamená? Že v tuhle chvíli má Marvel nejspíš většinu filmů na další trojletku poměrně pevně připravenou. V ruce 2020 uvidíme Black Widow a The Eternals, o rok později Black Panthera 2, Doctora Strange 2 a potenciálně Shang-Chiho. V roce 2022 pak mají konečně dorazit Strážci Galaxie 3, vyloučit nejde další Avengers (nebo jinou týmovku) a v případě úspěchu prvního filmu v roce 2022 s velkou pravděpodobností dorazí také Captain Marvel 2. Zcela vyloučit nejde ani další film s Ant-Manem. Filmy postavené na postavách od Foxu tak zřejmě dorazí nejdřív v roce 2023, do té doby by se některé postavy mohly objevovat pouze ve vedlejších rolích, podobně, jako Spider-Man hostoval v Civil War. Kdy by mohlo k takové návštěvě dojít? Příští Avengers a Spider-Man už jsou detailně rozplánovaní, nové elementy příběhu už téměř určitě přibývat nebudou. Pokud by tedy měl fanouškům zamávat nějaký nový X-Men, nejspíš k tomu dojde nejdřív v roce 2020.

Galerie: 5

Marvel může začít pracovat s X-Meny v první polovině příštího roku | Fandíme filmu Marvel může začít pracovat s X-Meny v první polovině příštího roku | Fandíme filmu Marvel může začít pracovat s X-Meny v první polovině příštího roku | Fandíme filmu Marvel může začít pracovat s X-Meny v první polovině příštího roku | Fandíme filmu Marvel může začít pracovat s X-Meny v první polovině příštího roku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest