Wandavision: Kdy se začne natáčet magická marvel minisérie

Wandavision: Kdy se začne natáčet magická marvel minisérie | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Natáčení jedné z marvelovských sérií začne brzy.

Disney chce samozřejmě na svou streamovací platformou Disney+ přitáhnout, co největší množství diváků a rozhodně má v rukávu esa, která by mu s tím měla pomoci. Například marvelovské postavy. A jak víme, některé z nich dostanou vlastní minisérie.

Mezi nimi budou i Wanda Maximoff alias Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany). Jejich projekt se bude jmenovat WandaVision (ne, netušíme, kdo s tím názvem přišel) a premiéra by se měla odehrát v průběhu jara 2021.

Kromě toho víme, že seriál poslouží jako prequel k filmu Doctor Strange in the Multiverse Madness. A kdy se vlastně začne seriál natáčet? Poměrně brzy, díky odborovému přehledu projektů mířících do produkce, vyšlo najevo, že první klapka padne 21. září tohoto roku a to v Los Angeles. 

O příběhu nejsou známy detaily, ale Elizabeth Olsen se v minulosti nechala slyšet, že by velmi ráda natočila adaptaci komiksové série House of M, ve které hraje Scarlet Witch klíčovou roli. Poté, co přijde o své děti se pokusí se ohnout realitu, aby je získala pět, ale vede to k následkům pro celý svět. Mimochodem, bylo naznačeno, že v seriálu se dozvíme, jak přišla Wanda ke své přezdívce Scarlet Witch.

Nebylo potvrzeno, že právě z House of M bude seriál čerpat, ale rozhodně by nebyl od Marvelu špatný krok vsadit na tuhle ikonickou sérii, které se objevila v roce 2005.

Zdroj: Production List

Galerie: 2

Wandavision: Kdy se začne natáčet magická marvel minisérie | Fandíme filmu Wandavision: Kdy se začne natáčet magická marvel minisérie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest