Herec Danny Trejo se zachoval jako hrdina ve skutečném životě

Herec Danny Trejo se zachoval jako hrdina ve skutečném životě | Fandíme filmu
Ve filmech často hraje záporáka, ale v reálném životě je tomu naopak.

Herec Danny Trejo díky své vizáži (a řekněme si to rovnou, také své dost divoké minulosti) často ztvárňuje záporné postavy. Nicméně se zdá, že ve skutečném životě umí být i za hrdinu. 

Dokázal to během nepříjemné situace, kdy v Los Angeles došlo k vážné dopravní nehodě, během níž v převráceném autě uvízlo dítě, které připoutané v sedačce viselo hlavou dolů. 

Danny Trejo společně s mladou dívkou jménem Monica Jackson neváhali a vyrazili dítě z pasti zachránit. Respektive nejdříve se pokusil pomoci starší ženě na předním sedadle, ale ta striktně trvala na tom, aby nejprve zachránil jejího vnuka. 

Herec incident popsal následovně:

"Byl tam malý klučina, něco kolem pěti let a křičel. Vlezl jsem do auta a nejhorší věc, kterou lze cítit je benzín. Snažil jsem se, ale nemohl jsem se na něj dosáhnout a pak se ozvala mladá dívka z druhé strany a říká, 'Mám to, mám to' a stiskla tlačítko a vytáhla klučinu a já jsem ho držel a ona se zatím vydala za babičkou."

Herec upozornil, že skutečným zachráncem byla právě dívka jménem Monica, nicméně i on si samozřejmě zaslouží poplácání po zádech a matka chlapce mu rozhodně vděčná byla:

"Držel jsem ho a pronesl jsem, 'Moment. Musíme použít naše superschopnosti,' a on na to, 'Superschopnosti!' To zafungovalo [a chlapce uklidnilo] a poté, co se všichni dostali z auta, matka [která později dorazila] byla velmi vděčná za pomoc. Byla hodně otřesená, ale i tak mě objala."

Danny se poté vyjádřil v tom smyslu, že je rád, že byl na správném místě ve správnou dobu a dodal, že dítě zachránilo především to, že mělo bezpečnostní pás. 

A pokud vás zajímá, jak k nehodě došlo, tak zběsilý řidič se vřítil do křižovatky na červenou a narazil do auta s malým chlapcem a jeho rodinou. 

V přiloženém videu si pak můžete prohlédnout to, jak se Danny vrhl pomoci lidem v převráceném vozidle.

Zdroj: MovieWeb

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest