Bullet: Danny Trejo se mstí, tentokrát pistolí

Bullet: Danny Trejo se mstí, tentokrát pistolí | Fandíme filmu
Mexický řezník odložil mačetu a vypravil se v produkci Roberta Rodrigueze na náš videotrh s bouchačkou. Pusťte si trailer.

V posledních letech natáčí herec Danny Trejo filmy jako na běžícím pásu, avšak kromě několika výjimek (Grindhouse, Machete) se většina z nich setkává s přinejlepším vlažným přijetím. Jedním z těch hůře hodnoceným filmů je i loňský Bullet, který u nás 29.4. vychází na DVD. O režii filmu se postaral Nick Lyon (Hercules Reborn), který společně s Ronem Peerem, Byronem Lesterem a Matthew Joynesem napsal i scénář. Produkčně film zajistili Matthew Joynes a Robert Rodriguez (Desperado, Machette). Kromě Treja ve filmu dále účinkují Jonathan Banks (seriál Breaking Bad), John Savage (Tenká červená linie) nebo Torsten Voges (Big Lebowski).

Losangeleský detektiv Frank Marasco, přezdívaný „Bullet“ (Trejo), je jedním z těch strážců zákona, kteří se se zločinci příliš nepárají. Jeho hlavním cílem je místní mafiánský boss Carlito Kane (Banks). Ten si jako způsob osvobození svého syna z vězení zvolí únos dcery guvernéra Kalifornie (Savage), jejího přítele a vnuka detektiva Marasca. Pro Bulleta je to jasný signál, aby odložil svůj odznak, sehnal pořádné množství střeliva a rozpoutal peklo pro všechny, kteří mají s únosem cokoliv společného.

Film pravděpodobně sází především na Trejovu image člověka, který si jde za svým přes hromadu mrtvol, což je rozhodně i případ Bulleta, avšak jeden herec (ani produkční pomoc Roberta Rodrigueze) není vždy zárukou kvalitní podívané. Pro lepší představu o filmu přidáváme trailer.

Bullet: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest