Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden - Trailer

Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden - Trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Stanice National Geographic přichází se svojí verzí honu na bin Ládina, přičemž se zaměřují na závěrečnou fázi operace.

Usmrcení světoznámého saúdskoarabského teroristy speciální jednotkou Seal Team Six v pákistánském Abbottábádu v květnu 2011 je atraktivním a zatím z hlediska filmového průmyslu poměrně nevyužitým tématem. Však už 19. prosince vtrhne do amerických kin špionážní thriller Zero Dark Thirty, pod kterým jsou podepsáni oscarová režisérka Kathryn Bigelow a scénárista Mark Boal. Mělo by se jednat o ohlednutí za desetiletým pronásledováním bin Ládina a pozitivní je, že chybět by neměla ani zručně natočená akce. Nicméně nejedná se o jediný projekt s podobným zaměřením. V National Geographic se rozhodli prezentovat vlastní pohled na události nedávno minulé a natočili akční thriller Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden - můžete se setkat i s názvem Code Name: Geronimo. Sice nepůjde o dlouhodobý a komplexní pohled na snahu o dopadení dlouholetého vůdce militantní teroristické organizace Al-Káida, leč v centru dění budou přímo drsňáci z týmu zodpovědného za jeho likvidaci.

Režisér John Stockwell není úplně marnou volbou, ačkoliv střídá lepší okamžiky s těmy horšími. Je ovšem pravdou, že se mu daří spíše na poli romantických dramat. Příkladem mohou být příjemné věci jako Šílená / Krásný nebo Uprostřed nicoty. V žánru akčních bijáků mnoho zkušeností zatím nepobral, ale to neznamená, že musí nutně selhat. Scénář napsal nováček Kendall Lampkin a produkují lidé z Voltage Pictures, tedy společnosti odpovědné za oscarovku Smrt čeká všude. Dočkat bychom se měli detailnějšího pohledu na přípravy elitní jednotky, který bude zasazen do kontextu války proti terorismu. Určitě nebude chybět značného množství amerického patriotismu a siláckých proslovů, avšak pokud bude patos dávkován ve správné míře, nemusí být na škodu. Obsazení nevypadá vůbec špatně. Uvidíme například Williama Fichtnera, Cama Gigandeta, Freddyho Rodrígueze, Xzibita, Kathleen Robertson či prcičkovského Eddieho Kaye Thomase.

Nyní vám přinášíme krátký teaser, první trailer a preview klip. Předvedený materiál působí velmi solidně a osobně jsem na výsledek hodně zvědav. V galerii si můžete prohlédnout dva plakáty. Premiéru si Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden odbude 4. listopadu 2012 přirozeně na kanálu National Geographic Channel.

Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden: Teaser & Trailer

 

Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden: Preview klip

 

Galerie: 2

Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden - Trailer | Fandíme filmu Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden - Trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest