Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování

Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Důkladně provázaná sci-fi trilogie, která se zaslouženě stala legendou, by podle jednoho z herců měla dostat pokračování zaměřené na klimatické změny.

Návrat do budoucnosti je bez nadsázky jednou z nejslavnějších filmových trilogií všech dob. Nabídla skvělý scénář, vysněné herecké obsazení, úchvatný příběh i speciální efekty, a k tomu všemu i poselství, že vědu není radno zneužívat. Další díl sice v plánu není, ale představitel doktora Emmetta Browna Christopher Llyod by se ničemu nebránil, a dokonce má i nápad, o čem by to mělo být.

Od posledního dílu uběhlo už pěkných pár let a pokračování ani remakeu se nejspíš jen tak nedočkáme, pokud si to režisér Robert Zemeckis nebo scenárista Bob Gale nerozmyslí. Nicméně kdyby k něčemu přeci jen došlo, Lloyd má jasnou představu o tom, co by měl nový Návrat do budoucnosti nabídnout:

"Myslím, že by to mělo předat zprávu o něčem, co je pro všechny důležité, něco univerzálního, jako změny klimatu."

Lloyd si však plně uvědomuje, že předešlé tři filmy hraničily s dokonalostí, a že nový snímek by mohl zklamat a nenaplnit očekávání. Nicméně, i přes to dodává, že by byl rád, kdyby se mohl ke své roli vrátit a předat hlubší poselství.

Michael J. Fox, který v trilogii hrál mladého Martyho McFlye, trpí Parkinsonovou chorobou a není jisté, jestli by měl vůbec zájem se ke své postavě z mládí vrátit. Co se však jeho nemoci týče, Lloyd říká, že se přes to přenesl a nemá problém někde vystupovat nebo povídat si s fanoušky (a také poměrně často hraje), takže překážka v natáčení to zřejmě není, ale pokud tvůrci nerozhodnou jinak, z Lloydovy vášně nic nebude.

Pokud jste trošku zklamaní, že se dalšího Návratu do budoucnosti zatím nedočkáme, můžete se alespoň podívat na trailer o tvůrci proslaveného auta Delorean, kterým naši hrdinové cestovali v čase. Film Driven vychází ze skutečných událostí a přibližuje komplikovaný život Johna Deloreana.

Zdroj: ComicBook

Galerie: 8

Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu Návrat do budoucnosti: Christopher Lloyd má představu o pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest