Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké

Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bude mít opravdu nakonec Captain America tvář Anthonyho Mackieho? A co na to budou říkat úřady?

Avengers: Endgame vyzdvihli řadu nových otázek, na které budou budoucí filmy potažmo seriály v MCU ještě dlouhou dobu odpovídat. Jednou z těch nejvíce vzrušujících je pak, kdo vlastně převezme po Stevu Rogersovi identitu Captaina Ameriky. Na konci filmu Steve sice předal svůj štít Falconovi, s největší pravděpodobností to však nebude zase tak jednoduché. Pochybnosti o tom, že by byla identita nového Captaina jistá, se vyrojily například po nedávném Comic-Conu. Když totiž na marveláckém panelu vystoupili Anthony Mackie se Sebastianem Stanem, všímavým fanouškům neuniklo, že si podezřele často předávali ikonický štít. A to není všechno.

Podle hollywoodského scenáristy Marca Bernadina by se kolem pozice nového Captaina Americy měla točit celá minisérie Falcon and the Winter Soldier. Se Samem Wilsonem v Captainově roli by konkrétně měla mít údajně velký problém americká vláda. Pokud se neoficiální zvěst potvrdí, tak na nás může čekat skutečně zajímavý projekt, který by navázal na politický úhel pohledu, který nabízely předchozí celovečerní filmy s Captainem Americou.

K celé situaci se v rozhovoru vyjádřil i samotný Sebastian Stan. Bucky Barnes jako Captain America podle jeho slov nedává žádný smysl. Falcon se do té role podle něj hodí mnohem víc, když vezmeme v potaz fakt, že mu byl několik let oporou jako jeho pravá ruka. Bucky se prý naopak snažil ze všech probíhajících událostí spíše svým způsobem uniknout.

Kdo se podle vás hodí jako nástupce Steva Rogerse víc? Falcon nebo Winter Soldier? Napište nám do komentářů.

Minisérie Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020.

Zdroje: Marc Bernardin, Yahoo

Galerie: 8

Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu Falcon and the Winter Soldier: Nový Captain America to zřejmě bude mít hodně těžké | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest