Falcon and Winter Soldier: Hrdiny doplní další dvě marvelovské postavy z předchozích filmů

Falcon and Winter Soldier: Hrdiny doplní další dvě marvelovské postavy z předchozích filmů | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Známe také jméno režisérky a Sebastian Stan prozradil, kdy se bude točit a co by rád v sérii ukázal.

Jedna z prvních marvelovských minisérií, které studio uvede na streamovací platformě Disney+, bude Falcon & Winter Soldier, která má pojednávat o dalších dobrodružství obou zmiňovaných. Nově se dozvídáme, kdo novou sérii zrežíruje. Bude to Kari Skogland, která má za sebou epizody seriálů jako Příběh služebnice, Živí mrtví nebo The Punisher. Zároveň se také dozvídáme, že šestidílnou minisérii doplní dvě další postavy z filmů. Už od začátku byla jasné účast Falcona (Anthony Mackie) a Winter Soldiera (Sebastian Stan).

Nově je teď doplňují Daniel Bruhl jako Helmut Zemo, záporák Civil War, a Emily VanCamp, alias Sharon Carter, neteř Peggy Carter. Co přesně znamená návrat Zema nevíme. Naposledy jsme jej viděli, když byl hrdiny zadržený. Předpokládáme tedy, že uteče. Unikne snad? Budeme sledovat jeho dodatečný soud? Budou z něj hrdinové páčit informace? Návrat Sharon může naznačovat, že důležitou roli bude hrát CIA, popřípadě, že bude mít opět slovo S.H.I.E.L.D. (či následná tajná organizace, kterou aktuálně vede Nick Fury).

Sebastian Stan před časem promluvil s fanoušky na akci v italském Římě a prozradil, že natáčení minisérie začne letos v říjnu. O ději neřekl nic konkrétního, nicméně naznačil, že je podle něj na čase, aby se Bucky pokusil zapojit do normálního života a nebyl definovaný pouze svojí vojenskou službou. Podobně jako u Stevena Rogerse bychom měli vidět, jak se popere s nástrahami moderní doby.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Falcon and Winter Soldier: Hrdiny doplní další dvě marvelovské postavy z předchozích filmů | Fandíme filmu Falcon and Winter Soldier: Hrdiny doplní další dvě marvelovské postavy z předchozích filmů | Fandíme filmu Falcon and Winter Soldier: Hrdiny doplní další dvě marvelovské postavy z předchozích filmů | Fandíme filmu Falcon and Winter Soldier: Hrdiny doplní další dvě marvelovské postavy z předchozích filmů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest