Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa

Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jméno Arthur dostal toulavý pes, který se připojil k závodnickému týmu.

Mark Wahlberg získal hlavní v roli v novém snímku, který přiblíží skutečné události jednoho emotivního příběhu o záchraně ztraceného pejska. V roce 2014, během velkého, extrémně náročného závodu, který prověřuje všestrannost vybraných sportovců (jízdu na kole, lezení, schopnosti orientace), narazil tým Mikaela Lindnorda na toulavého psa, který byl vážně zraněn. Lindnord mu dal maso z konzervy a od té doby je pes, pojmenovaný Arthur (podle krále Anglie), sledoval přes rokle, hory, moře i samotnou džungli a prakticky s nimi prošel celý závod (i když mu občas museli pomoci překonat některé překážky). Filmovou adaptaci má na starost Michael Brandt, který napsal scénáře pro filmy jako 3:10 Vlak do Yumy, Wanted a režii si zatím zkusil jen v televizi.

Lindord si vydobyl uznání milionů lidí po celém světě, a když závod skončil a pejsek mohl být konečně ošetřen, Lindnordova rodina jej adoptovala. Díky tomuto gestu získal rozsáhlou podporu fanoušků i politiků a brzy na to založil dokonce charitu na podporu toulavých psů.

Film bude adaptovat knihu, která mapuje poutavý a neuvěřitelný příběh přátelství mezi zvířetem a člověkem mapuje. Sám Lindnord napsal knihu, která nese název Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home a poslouží jako předloha pro film.

Film má na starost studio Paramount. Produkují Tucker Tooley, Mark Canton, Courtney Solomon, Tessa Tooley, Dorothy Canton, Brandt a sám Lindnord.

Galerie: 7

Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu Arthur the King: Mark Wahlberg si zahraje závodníka, který se proslavil záchranou toulavého psa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest