Rocky: Pokračování je skutečně v přípravě a zároveň se chystá prequel

Rocky: Pokračování je skutečně v přípravě a zároveň se chystá prequel | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 4 obrázky
Příští Rockyho film se má zabývat pouličními zápasy a tématem migrace. Přípravy jsou na spadnutí. Zároveň má Stallone v hlavě televizní sérii.

Když se Sylvester Stallone na festivalu v Cannes rozpovídal o tom, že má v hlavě dalšího Rockyho, znělo to jako dost neuvěřitelný nápad, nebo nějaká Slyova idea, nad kterou si jen tak dumá, ale nic z ní nebude. Jenže ono z ní asi něco bude.

Magazín Variety připravil o Stalloneovi velký profil. Řeší se v něm především to, že Stallonea štve, že značku Rocky nikdy nevlastnil, což působí jisté rozepře mezi ním a producenty. Zřejmě ale ne nijak velké, protože producent Irwin Winkler uvedl, že jeho společnost jedná se Stallonem o tom, aby napsal další film a zahrál si v něm hlavní roli. Projekt je pro společnost hodně důležitý Stallone následně potvrdil, že se jedná, a že Winklerova společnost by ráda začala film připravovat co nejdřív.

Snímek by měl pojednávat o tom, že Rocky potká venku mladého pouličního zápasníka, který přijel nelegálně navštívit svoji sestru. Teď je bez prostředků, bez domova a pořádně naštvaný. Stárnoucí bývalý boxer se mladíka ujme a začíná neuěřitelné dobrodružství, které dvojici zavede až do Mexika. Podle Slye jde o velice současný příběh, který by se měl věnovat problematice migrace.

Stallone zároveň prozradil, že chce natočit prequelovou televizní sérii s Rockym, nicméně na té se nemůže s Winklerem shodnout, protože producent Rockyho vnímá jako filmovou značku. Co přesně bychom od takové série měli očekávat, herec neprozradil.

Nu, lepší by možná bylo, kdyby ji vnímal jako uzavřenou značku, co říkáte? Rockyho příběhy v průběhu let slábly. Na závěr si Stallone zázračně spravil reputaci se snímkem Rockym Balboa a Creed byl přijatý vyloženě skvěle. V něm však byl Balboa pouze vedlejší postavou a film napsal, natočil a vymyslel někdo úplně jiný než Sly. Konkrétně Ryan Coogler. Ten u dvojky Creeda chyběl, scénář psal znovu Stallone a kritici se shodovali na tom, že je pokračování slabší a daleko více průměrné a obyčejné. Má tedy smysl riskovat odkaz celé ságy s dalším filmem, kde by měl Rocky trávit čas s dalším mladým zápasníkem? Potenciálně navíc v daleko větší roli než v Creedovi?

Ve finále samozřejmě je jen na Stalloneovi a na producentech, nicméně co na to říkáte vy? Měl by se Sly ke značce znovu vracet? Nebo už ji má nechat spát?

Galerie: 5

Rocky: Pokračování je skutečně v přípravě a zároveň se chystá prequel | Fandíme filmu Rocky: Pokračování je skutečně v přípravě a zároveň se chystá prequel | Fandíme filmu Rocky: Pokračování je skutečně v přípravě a zároveň se chystá prequel | Fandíme filmu Rocky: Pokračování je skutečně v přípravě a zároveň se chystá prequel | Fandíme filmu Rocky: Pokračování je skutečně v přípravě a zároveň se chystá prequel | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest