Rychle a zběsile 9: Po nehodě na place bylo natáčení pozastaveno

Rychle a zběsile 9: Po nehodě na place bylo natáčení pozastaveno | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 4 obrázky
Při natáčení se vážně zranil kaskadér. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Zraněným kaskadérem je Joe Watts, který se ve své kariéře podílel na desítkách projektů. Jeho přítelkyně na sociální sítě nejprve napsala, že je ve stabilizovaném stavu, ale následně zprávu zase smazala, tak Joeovi i bližním přejme, aby se situace nijak nehoršila. Práce hlavního štábu po pondělní pauza pokračuje dál, zatímco práce sekundárního štábu (který připravuje akční, kaskadérské scény) je nadále pozastavená a probíhá šetření. Britský bulvár tvrdí, že se při scéně skoku z balkonu přetrhlo bezpečnostní lano, nicméně v článku jsou v jiných ohledech nepřesnosti, tak těžko říct, zda věřit téhle informaci.

Původní zpráva z 22. 7. Při natáčení Rychle a zběsile 9 se v ateliérech v Leavesdenu u Londýna dnes zranil kaskadér. Na místo přispěchali záchranáři, kteří převezli do nemocnice muže s vážným zraněním hlavy, které utrpěl při pádu z výšky. Bližší podrobnosti o zranění v tuto chvíli nemáme, jisté je, že produkce byla minimálně pro dnešní den pozastavena a štáb situaci vyšetřuje. Nezbývá než filmovému profesionálovi popřát plné zotavení.

Jestli si chcete trochu odlehčit náladu, tak tady je naopak radostná chvíle. Vin Diesel spolu s kolegy oslavil na place narozeniny:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @ludacris,

Režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Rychle a zběsile 9: Po nehodě na place bylo natáčení pozastaveno | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Po nehodě na place bylo natáčení pozastaveno | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Po nehodě na place bylo natáčení pozastaveno | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Po nehodě na place bylo natáčení pozastaveno | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Po nehodě na place bylo natáčení pozastaveno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest