96 hodin: Chystá se trojka

96 hodin: Chystá se trojka | Fandíme filmu
96 hodin: Odplata zažívá v kinech velký úspěch, a tak autoři nepřekvapivě chystají třetí díl. Co na to Liam Neeson.

Jak jsme psali už v recenzi, u prvního Taken málokdo čekal, že by film sklidil nějakou větší pozornost, a přesto se ze snímku vyklubal menší hit, když celosvětově v kinech utržil 226 milionů. Před několika dny do kin vtrhla dvojka a vše nasvědčuje tomu, že po finanční stránce bude ještě úspěšnější. Takže asi nikoho nepřekvapí, že už producenti nahlas uvažují o trojce.

Scenárista Robert Mark Kamen v rozhovoru uvedl, že ve chvíli, kdy bylo jasné, že film v kinech uspěje, začali se autoři o dalším pokračování otevřeně bavit. Myšlenku podporuje i studio Fox. Zároveň však Kamen dodal, že v sérii už nechali unést úplně všechny, a tak bude třeba vydat se novým směrem. Celá situace tak nápadně připomíná Pařbu ve Vegas, kde druhý díl také do značné míry kopíroval ten první, a tak pro třetí část tvůrcům nezbylo nic jiného, než přislíbit nový směr.

Určitou překážkou pro natočení třetího dílu by mohl být nezájem Liama Neesona. Už ke druhému dílu ho museli producenti poměrně přemlouvat, a teď v několika rozhovorech uvedl, že si nedokáže představit, že by série pokračovala. Diváci by podle něj stejnou zápletku potřetí nezbaštili. Jenže jak říká Kamen, scénář se napotřetí vydá novým směrem, a když k tomu přihodíte šek o správné velikosti, nakonec se s Bryanem Millsem jistě ještě jednou setkáme.

Zdroje: Collider, Empire, Hollywood

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest