Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky

Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 18 obrázků
Budoucnost Marvelu, Terminátor: Temný osud a řada dalších filmů na letošním Comic-Conu. Na akci se zaměřila také iniciativa #ReleaseTheSnyderCut.
  1. Čtvrtek, 18.7.
  2. Pátek, 19.7.
  3. Neděle, 21.7.

Neděle, 21.7.

V neděli našeho času bude filmový program nejnabitější. V noci bude mít prezentaci jeden z nejoceňovanějších komiksových autorů – Frank Miller. Mezi jeho nejslavnější díla patří Daredevil: Zmrtvýchvstání, Batman: Návrat temného rytíře, Sin City nebo 300. Většina jeho komiksů se dočkala přímé filmové adaptace nebo alespoň byla pro celovečerní filmy volnou inspirací. Uvidíme, zda Miller prozradí cokoliv zajímavého o některém z minulých filmů nebo rovnou odhalí nějakou budoucí novinku.

Ve 2:15 našeho času přijde nejočekávanější prezentace filmové části Comic-Conu – panel Marvel Studios. V devadesátiminutové prezentaci očekáváme oznámení filmů Fáze 4, nějaké to překvapení, možná i první propagační materiály sólovky Black Widow. Mimo Black Widow očekáváme od Marvelu v nejbližších letech následující filmy: The Eternals, Black Panthera 2, Shang-Chiho, Doctora Strange 2, Strážce galaxie 3 a Thora 4. Jednou možná darazí také třetí Ant-Man, Captain Marvel 2, Nova popřípadě nějaký další Avengers film. Souhrn všech neoficiálních zvěstí najdete zde, nicméně v neděli bychom se konečně měli dočkat několika oficiálních potvrzení přímo z úst Marvelu. Prezentací nebude provázet nikdo jiný než šéf filmového studia – Kevin Feige. Bude to velké!

Po velkolepém Marvelu svůj prostor dostanou hororoví tvůrci. Ti si připravili panel s názvem Bold Voice of Contemporary Horror. Mezi účastníky je i Ryan Turek z vedení studia Blumhouse, které v posledních letech přineslo snímky Uteč, Sinister, Všechno nejhorší, Očista, Vadí nevadí a mnoho dalších. Můžeme tedy tajně doufat, že prozradí něco o budoucích plánech Blumhousu.

Svoji prezentaci bude mít i producent revolučního komiksového filmu Batman od Tima Burtona - Michael Uslan. Můžeme tedy doufat, že se podělí o nějakou zajímavost z natáčení, podobně jako když nedávno vyšlo najevo, že se část studia tenkrát do filmu pokoušela obsadit Stevena Seagala.

Poslední filmovou prezentaci má scenárista a režisér Kevin Smith. Ten přinese informace o svém novém snímku Jay a mlčenlivý Bob vrací úder reboot, dočkat bychom se mohli i prvního traileru.

To je z letošní filmové části Comic-Conu všechno. Během následujících dnů vás budeme zásobit vším, co nám velká přehlídka v San Diegu přinese a ještě během dneška očekávejte podobný přehled také k seriálové části Comic-Conu. Vy se komentářích můžete rozepsat o tom, na které prezentace se nejvíc těšíte, a v která odhalení tajně doufáte.

Pozvánky od bratří Russoových:

V galerii najdete pozvánku na panel To 2, logo Love You 3000 celebration tour, obálku Entertainment Weekly s To 2, hračky a oblečení k filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera, hračky na motivy Čelistí, plakát k Jay and Silent Bob Reboot a nakonec také reklamní plakáty a billboardy, které po San Diegu nechala vylepit iniciativa Release The Snyder Cut, která, jak už název napovídá, bojuje za to, aby studio Warner zveřejnilo sestřih Justice League od Zacka Snydera.

Zdroje: Sdccblog, Slashfilm, Gamesradar, Deadline, Comiccon2019.sched

« Předchozí kapitola

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 19

Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu Comic-Con 2019: Kompletní přehled filmů, které v nejbližších dnech přinesou žhavé novinky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest