The Eternals: Keanu Reeves se údajně uchází o roli v nové marvelovce

The Eternals: Keanu Reeves se údajně uchází o roli v nové marvelovce | Fandíme filmu
Summit Entertainment/Lionsgate
Doplní John Wick svět Marvelu?

Letos od Marvelu uvidíme ještě Spider-Mana: Daleko od domova, ale studio už pomalu chystá program na příští rok. Natáčení samostatného filmu Black Widow už začalo a pomalu se připravuje také natáčení The Eternals, filmu o prastarých mocných bytostech, inspirovaných řeckými pověstmi. Na oficiální oznámení obsazení si ještě počkáme, avšak postupně se dozvídáme alespoň neoficiálně o jednáních, která probíhají o jednotlivých rolích. Nejnovější nepotvrzená zpráva tvrdí, že o jedné z filmových úloh jedná také Keanu Reeves, veleznámý představitel Johna Wicka či Nea z Matrixu.

Zprávu přinesl server MCU Cosmic, který si v průběhu svého krátkého fungování zhoršoval reputaci, na druhou stranu jsme se právě z MCU Cosmic vůbec poprvé dozvěděli o tom, že se The Eternals připravují a informace o Reevesovi by měla pocházet ze stejného zdroje. Nevíme, jakou roli by měl Keanu ztvárnit, nicméně, pokud by se skutečně měl ve snímku objevit, jako záporák Druig by vůbec nepůsobil špatně, co říkáte? Před lety se objevily zvěsti o tom, že by Keanu měl být jedním z kandidátů na roli Doctora Strange, tak třeba se své marvelovské role konečně dočká.

Dosud byli s obsazením spojováni Angelina Jolie, Kumal Nanjiani, Conrad Ricamora, Don Lee a Richard Madden.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. Datum premiéry oficiálně oznámené nebylo, ale předpokládá se, že bychom snímek mohli vidět 6. 11. 2020.

Zdroj: MCU Cosmic

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest