Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru

Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér filmů Pokání a Nejtemnější hodina přinese snímek tak komplikovaný, že se kvůli zmateným divákům musí přetočit celý třetí akt. 

Koupě studia Fox gigantem Disney má, a ještě bude mít, veliký dopad na celý filmový průmysl. Už se stihly zrušit některé ambiciózní projekty, a dokonce se zrušila i některá studia. Jedním zrušeným studiem je Fox 2000. Tato divize Foxu vyprodukovala například filmy Marley a já, Hvězdy nám nepřály nebo Já, Simon. Většinou šlo o nízkorozpočtové snímky, které ovšem byly divácky úspěšné. Kombinace, která se v dnešní době již moc nevidí. Posledním filmem studia Fox 2000 bude Žena v okně (The Woman in the Window).

Žena v okně je mysteriózní psychologický thriller, od scenáristy Tracyho Lettse, který doposud psal jen divadelní hry. Scénář adaptuje stejnojmennou knihu od spisovatele Dana Malloryho. O režii se stará Joe Wright (Pokání, Nejtemnější hodina). Premisa snímku zní následovně: „Psycholožka zabývající se dětskou agorafobií (forma úzkosti) se stane svědkem vraždy při špehování svých nových sousedů. Poté začíná váhat, zda zavolat polici, či nikoliv.“

Film má opravdu hvězdné obsazení. Hrají si v něm Amy Adams, Julianne Moore, Gary Oldman, Brian Tyree Henry, Wyatt Russell, a Anthony Mackie. Amy Adams hraje zmiňovanou psycholožku. Snímek měl mít premiéru již v říjnu tohoto roku, ovšem nedávno proběhly testovací projekce a film se přetočí. Žena v okně je prý velmi komplikovaná a komplexní kniha, která má složitý třetí akt. Ten diváky při testovacích projekcích mátl, proto ho tvůrci chtějí ještě vyjasnit. Studio Disney jim dalo plnou podporu a odložilo film na začátek roku 2020. Konkrétní datum zatím není upřesněno.

Zdroj: Hollywoodreporter

Galerie: 8

Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams, Julianne Moore a Gary Oldman si zahrají v mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest