Judy: Renée Zellweger jako famózní Judy Garland v hudebně laděném traileru

Judy: Renée Zellweger jako famózní Judy Garland v hudebně laděném traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Chystá se další útok na Oscary?

Judy Garland je v Americe podobná módní i herecká ikona jako Marylin Monroe. Ve filmech se začala objevovat od raného věku a za roli v Čaroděj ze země Oz získala dětského Oscara. Od té doby se z ní stala hvězda první kategorie, točila jeden film za druhým a její sláva stoupala vzhůru. Ohromná popularita byla však na úkor jejího zdraví, kdy začala být velmi unavená a zmožená z náročné práce a neustálého cestovaní. Tyto problémy začala rešit pomocí prášků a alkoholu již v patnácti letech, a i kvůli tomu zemřela v pouhých 47 letech. Její rozmanitý život, který nebyl vždy jednoduchý, zachycuje životopisný snímek s prostým názvem Judy, který natočil Rupert Goold a věhlasnou Judy Garland v něm ztvárňuje Renée Zellweger

Nejnovější trailer je plný hudby a nabídne i původní verzi písně Over the Rainbow, která zazněla v již zmíněném Čaroději ze země Oz. Krom toho se upoutávka zaměřuje na rodičovské problémy a časový pres, pod kterým Judy Garland byla de facto od počátku své filmové kariéry.

Látka samotná je jak dělaná pro Oscary, jen nevím, jestli snímek skončil ve správných rukou. Renée Zellweger je bez diskuse velmi schopná herečka, jenže u biografických snímků musí fungovat více, než jen kvalitní obsazení a nejnovější trailer mě zatím nepřesvědčil, že by se mohlo jednat o zvlášť záživnou podívanou. Jak se trailer zamlouvá vám?

Hrají: Renée Zellweger, Rufus Sewell, Jessie Buckley, Michael Gambon, Finn Wittrock, Andy Nyman a další. V kinech 13.2. 2020.

Galerie: 5

Judy: Renée Zellweger jako famózní Judy Garland v hudebně laděném traileru | Fandíme filmu Judy: Renée Zellweger jako famózní Judy Garland v hudebně laděném traileru | Fandíme filmu Judy: Renée Zellweger jako famózní Judy Garland v hudebně laděném traileru | Fandíme filmu Judy: Renée Zellweger jako famózní Judy Garland v hudebně laděném traileru | Fandíme filmu Judy: Renée Zellweger jako famózní Judy Garland v hudebně laděném traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest