Black Panther 2: Šéf Marvelu se vyjádřil ke zvěstem o návratu Killmongera

Black Panther 2: Šéf Marvelu se vyjádřil ke zvěstem o návratu Killmongera | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Diváci jsou zvědaví, co Marvel přinese do budoucnosti a tak hladově vyhlížejí jakoukoliv neoficiální zvěst. Šéf studia Kevin Feige se k jedné takové vyjádřil.

V únoru jsme vás informovali o možném návratu záporáka Killmongera v podání Michaela B. Jordana ve filmu Black Panther 2. S tvrzením přišel Courtney B. Vance, manžel herečky Angely Bassett, která v Black Pantherovi hraje královu matku Ramondu. Manželé se dali do řeči s novináři a řeč přišla na to, zda se vrátí všechny postavy. Bassett odpověděla, že by to „předpokládala“. A manžel se najednou přitočil a spustil: „Ano, jen do toho, řekni to! Všichni se vrátí, včetně Michaela B. Jordana."

Na předávání BET Awards dostal Kevin Feige, šéf filmového studia Marvel, otázku, zda se opravdu vrátí Killmonger. Odpověděl: „Pouhá fáma. Upřímně říkám, že jsou to jen řeči a spekulace. Pan Coogler (režisér snímku) teprve před několika týdny usedl za klávesnici a začal psát nástin příběhu. Ještě je brzy na jakékoliv detaily o ději. Ani já je neznám.“

Tajení a ututlávání úniků informací je v Hollywoodu běžné. Zvláště u tak obrovského filmu, jakým je Black Panther 2. Na druhou stranu je velmi málo pravděpodobné, aby někdo jako Angela Bassett a její manžel znali příběhové detaily takhle brzy. Proto bych se nebál Kevinovi věřit - v tuhle chvíli zkrátka a dobře detailní podoba scénáře ještě neexistuje. To ovšem neznamená, že se Killmonger nemůže v sequelu vrátit. Coogler má dost času na to, aby jej kdykoliv přidal. Vše ukáže čas.

Zdroj: Indiewire

Galerie: 5

Black Panther 2: Šéf Marvelu se vyjádřil ke zvěstem o návratu Killmongera | Fandíme filmu Black Panther 2: Šéf Marvelu se vyjádřil ke zvěstem o návratu Killmongera | Fandíme filmu Black Panther 2: Šéf Marvelu se vyjádřil ke zvěstem o návratu Killmongera | Fandíme filmu Black Panther 2: Šéf Marvelu se vyjádřil ke zvěstem o návratu Killmongera | Fandíme filmu Black Panther 2: Šéf Marvelu se vyjádřil ke zvěstem o návratu Killmongera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest