Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit ještě jeden superhrdina

Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit  ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
V novém Spider-Manovi je na zbytek Marvel Universe odkazů celá řada, ale hrdina, který se měl původně ukázat, nakonec chyběl.

Článek obsahuje spoilery k Avengers: Endgame.

Již za týden přijde do kin Spider-Man: Daleko od domova, další snímek z filmového světa Marvelu. Ještě, než zjistíme, co si pro nás tvůrci připravili, přinášíme vám informaci o postavě, která se ve filmu nakonec neobjeví.

Tou postavou je Sam Wilson/Falcon, alias nový Kapitán Amerika. Na konci Avengers: Endgame převzal štít po svém kamarádovi Stevu Rogersovi a Marvel s jeho postavou určitě plánuje veliké věci. V rozhovoru s Kevinem Feigem, hlavou MCU, se dozvídáme podrobnosti:

“Pohrávali jsme si s nápadem, že Falcona jako Kapitána Ameriku na konci filmu ukážeme. Ale také jsme si říkali, že je pro děj filmu opravdu důležité, aby se ve snímku neobjevil žádný jiný Avenger kromě Petera a Nicka Furyho. Peter musí dospět a poradit si sám. Spider-Man: Daleko od domova je Peterův příběh, celé je to o tom, že se musí dostat výš. Musí vystoupit ze stínu, a není to jen stín Tonyho (Iron Mana), ale i stín Avengers. Protože on je Spider-Man. Není jen pouhý stín.“

Já si osobně myslím, že je to dobře. Film jsem ještě neviděl, ale celá myšlenka příběhu je mi sympatická. První reakce novinářů jsou navíc pozitivní, takže se tvůrci pravděpodobně rozhodli správě. Falconova chvíle ještě přijde.

Titulní obrázek nakreslil umělec Aiki Aiham. 

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 6

Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit  ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit  ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit  ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit  ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit  ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Ve filmu se měl objevit  ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest