Spider-Man: Daleko od domova: Proč je film závěrem ságy místo Avengers: Endgame

Spider-Man: Daleko od domova: Proč je film závěrem ságy místo Avengers: Endgame | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A jak to souvisí se spoilerováním, ze kterého diváci viní Toma Hollanda. K tomu si poslechněte ukázku z filmového soundtracku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Článek může obsahovat spoilery ke všem dosavadním Marvel filmům.

Už před časem šéf Marvelu Kevin Feige prozradil, že závěrem tzv. „Infinity ságy“ nebudou Avengers: Endgame, ale až Spider-Man: Daleko od domova. Proč právě Spider-Man? V aktuálním rozhovoru Feige uvádí, že Infinity War, Endgame a Spider-Man uzavírají Infinity ságu společně. Dobře, ale proč ten Spider-Man? U Avengers je to jasné, u Far From Home už tolik ne. Podle Feigeho je klíčová ztráta Tonyho Starka.

Infinity ságy končí ztrátou Tonyho Starka. Vztah Petera a Tonyho bude v součtu odvyprávěný na ploše pěti filmů. Aby tenhle vztah mohl být uzavřený, museli jsme vidět, kam po Endgame dojde. Jak Spider-Man vystoupí ze stínu svého mentora a stane se plnohodnotným hrdinou, jakým vždycky měl být. Endgame a Spider-Man: Daleko od domova podle Feigeho tvoří (asi z pohledu Petera a Tonyho – pozn. autora) jeden příběh, který neskončí až do závěru Spider-Mana: Far From Home.

Mimochodem, když už je řeč o smrti Tonyho Starka, Tom Holland nedávno vzbudil rozruch, když o ní otevřeně mluvil v talk show Grahama Nortona. Řada lidí jej pak na sociálních sítí vyplísnila za to, že jim vyspoileroval závěr. V tomhle místě je třeba se Toma zastat. Je pochopitelné, že když herec přijde do talkshow propagovat nové pokračování série, bude o tom novém pokračování mluvit. Pokud konkrétní divák sleduje rozhovor o dalším filmu série, aniž by viděl předchozí část, leží veškerá odpovědnost za odhalená překvapení čistě na něm.

Na další stránce si můžete prohlédnout dvě nová videa, která ukazují blíže z Peterovy návštěvy Prahy nebo z Happyho románku s tetou May. Také si tam můžete přehrát slušný kus filmového soundtracku. V galerii na vás čekají nejnovější plakáty.

Další kapitola »

Galerie: 3

Spider-Man: Daleko od domova: Proč je film závěrem ságy místo Avengers: Endgame | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč je film závěrem ságy místo Avengers: Endgame | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč je film závěrem ságy místo Avengers: Endgame | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest