Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU

Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 8 obrázků
Současná éra filmového světa Marvelu neskončí spolu s Anvegers: Endgame, ale až s příštím Spider-Manem. O tom režisér prozradil několik zajímavostí.

Šéf Marvelu Kevin Feige promluvil s novináři během propagační akce v Šanghaji a zmínil zajímavou věc. Třetí fázi Marvel Cinematic Universe neuzavřou Avengers: Endgame, ale Spider-Man: Daleko od domova. Možná to zní na první pohled zvláštně, na druhou stranu pro něco podobného existuje precedent. Druhá fáze taktéž nekončila Avengers: Age of Ultron, ale Ant-Manem. Tentokrát se tedy opět po vrcholném filmu dočkáme jakéhosi dovětku. Spider-Man: Far From Home je v tuhle chvíli posledním oficiálně představeným Marvel filmem a poslední marvelovkou letošního roku. Čtvrtá fáze tedy začne se zcela čistým štítem.

Stále je otázkou, jak Far From Home bude do toho všeho zapadat. Režisér Jon Watts v nedávném rozhovoru řekl, že na začátku filmu toho má Peter Parker (Tom Holland) za sebou opravdu hodně, ale nic bližšího o napojení na dosavadní filmy samozřejmě neprozradil. Klíčovým motivem bude dospívání. Sám Watts si pamatuje moc dobře, jak v dětství chtěl, aby jej okolí bralo jako dospělého, Když to však znenadání přišlo, tak si hodně rychle přál, aby to šlo vzít zpátky a už to samozřejmě nešlo. Tenhle univerzální pocit prožije i Peter.

A něco málo prozradil režisér i o Nicku Furym (Samuel L. Jackson). Jestli byl Tony Stark pro Petera něco jako cool strýček, Nick Fury je zlý nevlastní táta. V Peterovi se nevidí. Jeho studentský život ho nezajímá. Peter je pro něj zkrátka pěšák, kterého potřebuje použít ke konkrétním účelům. Watts odhalil, že když se před lety ucházel o režisérskou pozici u Spider-Mana: Homecoming, tak navrhoval, aby na Peterově škole Nick Fury v utajení učil jako zlý suplující učitel. Po letech se tedy podařilo nápad určitým způsobem skutečně využít.

Na další novinky si asi budeme muset počkat až po premiéře Avengers: Endgame, zatím pro vás máme alespoň dole v galerii nové fotky.

Galerie: 9

Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova bude posledním filmem 3. fáze MCU | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest