Souhrn všech neoficiálních zvěstí o budoucnosti Marvelu

Souhrn všech neoficiálních zvěstí o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Co vše se poslední dobou našuškalo kolem komiksového světa Marvelu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

A konečně se přesouváme do vesmíru, kde jsou jako další naplánovaní Strážci Galaxie 3. Strážci se sice díky vyhazovu a opětovnému najmutí Jamese Gunna zpozdí, ale dorazí. Podle neoficiálních zvěstí Chris Hemsworth a Chris Pratt prodloužili svoje smlouvy, a měli by se objevit jak ve třetích Strážcích, tak i v několika dalších filmech i přesto, že GotG vol. 3 budou nejspíše poslední film, ve kterém bude tým ve známém složení.

Podrobnosti o ději už prosakují nějaký ten čas. Rocketův (Bradley Cooper) příběh se má zaměřit na jeho původ, o kterém téměř nic nevíme. Podle zákulisních zpráv by měl Rocket být výtvorem postavy známé jako High Evolutionary, jenž by měl sloužit také jako záporák filmu. High Evolutionary je v komiksech zřejmě nejschopnější konstruktér a stvořitel všeho možného, dokonce jednou dokázal postavit i přesnou repliku Země. Jeho experimenty jsou však často značně nebezpečné, případně mu na testovaných subjektech nijak nezáleží.

Rocket se má zamilovat do jiného z jeho výtvorů, Lylly, jež má v komiksech podobu vydry. Drax (Dave Bautista) údajně zjistí, že jeho dcera je naživu, a Star-Lorda s Nebulou (Karen Gillan) sblíží pátrání po Gamoře. Thor se má ve filmu potkat s Beta Ray Billem, o jehož účasti se také již delší dobu hovoří a jeho podobu jsme mohli vidět vytesanou na planetě Sakaar, kde se odehrával třetí Thor. Také on má to být jeden z výtvorů High Evolutionaryho. A aby toho nebylo málo, objevit se mají i Adam Warlock a Quasar, přičemž do role Warlocka by studio údajně chtělo obsadit Zaca Effrona.

Jak sami vidíte, zvěstí je opravdu hodně. Tolik, že už samotné množství by mohlo naznačovat, že všechny klepy naráz zkrátka platné být nemohou. Proto berte dosavadní drby s rezervou a mějte na paměti, že už teď v červnu se dozvíme podstatně víc na chystaném Comic-Conu, kam by měl Marvel (jak jinak než podle neoficiálních informací) dovézt velkou prezentaci, na které svou další budoucnost blíže představí.

 

« Předchozí kapitola

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest