Souhrn všech neoficiálních zvěstí o budoucnosti Marvelu

Souhrn všech neoficiálních zvěstí o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Co vše se poslední dobou našuškalo kolem komiksového světa Marvelu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Zmiňovaný Norman Osborn by údajně měl být hlavním záporákem pozemských příběhů. Nikoliv však jako jeho alter ego Green Goblin, nicméně jako postava tahající za nitky v pozadí. Má se objevit hned v několika filmech, pokud bude smlouva o právech mezi Marvelem a Sony prodloužena. Stále se spekuluje o tom, zda jsme ve Spider-Manovi: Daleko od domova neviděli jeho sídlo, avšak kamera před námi vývěsní štít budovy zatajila, takže jistotu mít nemůžeme.

Na Zemi ještě zůstaneme, a využijeme nedávno započatého natáčení Black Widow. To by měl podle dosavadních informací být svým způsobem prequel, protože jak víme z Avengers: Endgame, Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) je v MCU momentálně mrtvá. Postav působících pod přezdívkou Black Widow však bylo víc, a ve filmu má být odhalena nová Black Widow v podání Florence Pugh, která má hrát z komiksů známou postavu Yelenu Bělovu, druhou nositelku této přezdívky.

Když jsme u černých obleků, pak je tu spekulace ohledně druhého Black Panthera. Film má být údajně hodně politický, má se vrátit Michael B. Jordan jako Erik Killmonger, ovšem jen ve spirituální rovině. A údajně se objeví nová postava Divine Queen Justice, vlastním jménem Ce’Athauna Asira Davin, jenž je v komiksech princeznou kmene Jabari, jehož vůdcem je M’Baku (Winston Duke). Šéf Marvelu Kevin Feige nicméně nedávno uvedl, že scénář filmu se ještě ani nezačal psát a nic není pevně dané.

Více zvěstí se pak objevilo i k pokračování Doctora Strange, na které čekáme už tři roky. V něm by se měly znovu objevit všechny důležité postavy - Wong (Benedict Wong), Ancient One (Tilda Swinton), Mordo (Chiwetel Ejiofor) a doktorka Christine Palmer (Rachel McAdams). Mordo by pak měl dostát potitulkové scéně z prvního filmu, a dát se na dráhu komplexního záporáka, který však bude sympatický a pochopitelný, a ponese se na stejné vlně jako např. oblíbený Loki. Hlavním záporákem má být vládce snové dimenze, Lord Nightmare, a jako další dvě nově postavy se mají objevit čarodějnice Clea, do jejíž role se hledá herečka asijské národnosti, a Brother Voodoo.

Nějaké informace se rojí i kolem Shang-Chiho. V něm se má údajně objevit záporák Mandarin, tentokrát již ten opravdový. Objevují se pak spekulace o tom, že by Mandarin měl být otcem Shang-Chiho, a studio hledá do role někoho významného, jako příklad se uvádí legenda bojových filmů Donnie Yen.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest