28 dní poté: Boyle a Garland mají nápad na třetí film ze světa běhajících zombies

28 dní poté: Boyle a Garland mají nápad na třetí film ze světa běhajících zombies | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Milionáře z chatrče a scenárista Ex Machina se stále nevzdávají naděje na další příběh ze světa zasaženého zombie infekcí.

28 dní poté z roku 2002 patří mezi stěžejní filmy zombie subžánru. Z plíživých mátoh udělal vzteklé a hbité bestie, které likvidovaly populaci s neuvěřitelnou rychlostí. Snímek slavil úspěch, a tak po čase přišlo do kin 28 týdnů poté. Jak už název napovídá, dvojka ukazovala, jak vypadá svět zhruba půl roku od vypuknutí nákazy. Druhý film nicméně nenatočil Danny Boyle a nenapsal Alex Garland. Dočkal se slabšího kritického přijetí a v pokladnách si také vedl hůř. Na další pokračování se tak zatím čeká marně.

Zhruba od roku 2015 se nicméně tu a tam někdo z tvůrců nechá slyšet, že by nakonec „28 měsíců poté“ (jak fanoušci s chutí pokračování přezdívají) dorazit mohlo. Nejnověji situaci okomentoval sám Boyle:

„Spolu s Alexem máme skvělý nápad na třetí část. Je opravdu dobrý…Momentálně se ale [Alex] soustředí na svojí režijní kariéru, takže je projekt odložený na neurčito. Ale je to takový ten případ nikdy-neříkej-nikdy.“

Danny nás tedy potěšil i nepotěšil. Na jednu stranu je sympatické, že je nápad na trojku poctivý a nechystá se žádné vaření vody. Na druhou stranu možná o to víc zamrzí, že je natáčení v nedohlednu, když nám Boyle takhle maže med kolem pusy. Tak snad na pokračování nebudeme čekat 28 let.

Galerie: 5

28 dní poté: Boyle a Garland mají nápad na třetí film ze světa běhajících zombies | Fandíme filmu 28 dní poté: Boyle a Garland mají nápad na třetí film ze světa běhajících zombies | Fandíme filmu 28 dní poté: Boyle a Garland mají nápad na třetí film ze světa běhajících zombies | Fandíme filmu 28 dní poté: Boyle a Garland mají nápad na třetí film ze světa běhajících zombies | Fandíme filmu 28 dní poté: Boyle a Garland mají nápad na třetí film ze světa běhajících zombies | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest