Deadpool by se mohl objevit ve třetím Spider-Manovi

Deadpool by se mohl objevit ve třetím Spider-Manovi | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Setkají se dva komiksoví parťáci poprvé na velkém plátně?

Studio Fox už je nějaký ten pátek oficiálně spolknuté studiem Disney, což zejména pro fanoušky komiksů znamená návrat práv na X-Meny a Fantastickou čtyřku do rukou Marvel Studios, která také pod myšáka spadají. Nejluxusnější značkou spojenou s těmito právy je momentálně jednoznačně Deadpool, jehož dva eRkové počiny přinesly tvůrcům vysoké tržby, a fanouškům konečně takovou verzi žoldáka s prořízlou pusou, na jakou jsou z komiksů zvyklí. Otázkou nyní zůstává, jak se rodinné studio Disney ke značce zachová.

Už dřív CEO společnosti Bob Iger naznačil, že postavu a filmy chtějí zachovat ve stejně nekorektním duchu a především pak v nepřístupné verzi. Nyní se objevily spekulace ohledně toho, jak Disney a parta kolem Kevina Feigeho postavu představí v rámci MCU, a zvažovány jsou údajně tři způsoby. První z nich je představit Deadpoola v sólovém filmu, zde však narážíme na zmíněnou „měkkost“ Disneyho produkce, která je výhradně rodinná a drží se na přístupné vlně. Druhou možností je minisérie na nové službě Disney +, která bude spuštěna již letos, a prostor na ní se svými příběhy dostanou např. Scarlett Witch a Vision či Falcon & Winder Soldier.

Nejzajímavější variantou pak zůstává ta třetí, která říká, že by se postava Deadpoola mohla objevit v sólovce se Spider-Manem. Přesněji pak ve třetím díle, který přijde po Far From Home, a o kterém díky Tomu Hollandovi víme, že je rozhodně v plánu. Zajímavá varianta je to především proto, že Spider-Man a Deadpool jsou v komiksech zajetí parťáci, kteří patří mezi nejoblíbenější komiksové dvojice. Spojení těchto dvou králů hlášek by tak jednoznačně byla pro fanoušky nejzajímavější alternativou pro představení Wada Wilsona v MCU.

Nakolik je však tato možnost pravděpodobná těžko říct. Jak již bylo zmíněno, Deadpool by se téměř určitě musel přizpůsobit přístupnosti filmu a to, co dělá postavu tak oblíbenou, což je nekorektní humor a brutalita, by muselo jít stranou. S informacemi o Disneyho údajném rozhodování přišel server MCU Cosmic, jehož zdroje mají proměnlivou spolehlivost. Na druhou stranu je třeba říct, že obdobné rozhodování Disneyho jednoznačně dříve či později čeká, takže můžete dát do komentářů vědět, jaká varianta by pro vás byla nejschůdnější.

Zdroj: MCU Cosmic

Galerie: 4

Deadpool by se mohl objevit ve třetím Spider-Manovi | Fandíme filmu Deadpool by se mohl objevit ve třetím Spider-Manovi | Fandíme filmu Deadpool by se mohl objevit ve třetím Spider-Manovi | Fandíme filmu Deadpool by se mohl objevit ve třetím Spider-Manovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest