Black Widow nabrala posilu a slibuje, že jako prequel nebude zbytečná ždímačka

Black Widow nabrala posilu a slibuje, že jako prequel nebude zbytečná ždímačka | Fandíme filmu
Šéf Marvelu chystanou novinku přirovnal k Better Call Saul, prequelu Breaking Bad.

Jak jistě víte, po událostech Avengers: Endgame už Black Widow není mezi námi. Fanoušky tedy zajímá, jakým způsobem samostatný film Black Widow posune svět Marvelu kupředu, když se jedná zjevně o prequel.

Šéf studia Kevin Feige v rozhovoru uvedl, že se nemáme ničeho bát. Marvel vždycky s chutí hledá způsoby, jak věci ozvláštnit a dělat je jinak. Některé prequely se zabývají věcmi, které diváky nikdy skutečně nezajímaly, ale to podle Feigeho rozhodně není tenhle případ. Jako skvělý případ povedeného prequelu uvádí Feige seriál Better Call Saul, který předchází legendárnímu Breaking Bad. Seriál se zabývá spoustu věcí, o kterých jsme neměli nejmenší tušení a stojí na vlastních nohou, místo toho, aby se točil v kruzích kolem nepodstatných detailů (třeba kolem toho, kde vzal Han Solo své jméno). Doufejme tedy, že Kevin dohlíží na to, aby Black Widow přinesla stejně plnohodnotný zážitek.

S tím by mělo pomoci minimálně obsazení filmu, které bylo už tak vynikající a čerstvě jej doplnil Ray Winstone (The Departed, Beowulf, Sexy bestie). Zatím nevíme, v jaké roli, ale i tak jej rádi vítáme na palubě.

Scénář filmu napsali Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour či Rachel Weisz. Předpokládá se, že film uvidíme v roce 2020.

Zdroje: Deadline, io9,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest