Joker: Režisér potvrdil, že zrod legendárního komiksového padoucha bude mládeži nepřístupný

Joker: Režisér potvrdil, že zrod legendárního komiksového padoucha bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podle Briana Tyree Henryho snímek půjde až k samé podstatě padouchů.

Spekulovalo se o tom mnohokrát, teď to však potvrdil sám režisér Todd Phillips. Ten na Instagramu zveřejnil novou fotografii k filmu Joker. Najdete ji v gaelerii, stejně jako Toddovu odpověď jednomu fanouškovi, který se jej zeptal právě na přístupnost snímku. Phillips odvětil, že dosud předpokládal, že to je zřejmé, ale pokud by nebylo, tak osobně může potvrdit, že film bude mládeži nepřístupný. Z toho, co jsme viděli v traileru a co o filmu víme, to rozhodně dává smysl.

O snímku se krátce rozpovídal také Brian Tyree Henry, který v něm dostal jednu z vedlejších rolí:

„Záporáci se jako záporáci nikdy nerodí. Jsou stvoření. V životě se jim přihodí něco, kvůli čemu ztratí víru v lidstvo. Vidí chyby v lidech a lidstvu a mají pocit, že je musí napravit. V Jokerovi na začátku uvidíte, že to býval skutečně šťastný člověk. Opravdu se v lidech snažil najít naději a lidskost, dokud jej nezlomili a jemu nezbylo nic jiného než se vzdát a změnit.“

Henry také uvedl, že se snímek nezabývá padouchovým spojením s Batmanem, ale skutečně se soustředí čistě na něj, je to čistě jeho origin story. Origin story, který působí stále víc a víc zajímavě. Budeme tedy zvědaví, jak na nás nakonec na podzim zapůsobí.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli hraje Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Dále hrají Zazie Beetz, Robert De Niro, Cullen, Marc Maron, Frances Conroy, Shea Whigham, Glenn Fleshler nebo Bill Camp. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Galerie: 3

Joker: Režisér potvrdil, že zrod legendárního komiksového padoucha bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Joker: Režisér potvrdil, že zrod legendárního komiksového padoucha bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Joker: Režisér potvrdil, že zrod legendárního komiksového padoucha bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest