The Lone Ranger: První trailer a plakát

The Lone Ranger: První trailer a plakát | Fandíme filmu
Konečně je tady první ochutnávka z Verbinského novinky. A působí úplně jinak, než jsme čekali. AKTUALIZOVÁNO o video ve vyšší kvalitě.

AKTUALIZACE: Přidáváme Youtube stream, kde si můžete video pustit v HD a prohlédnout si všechny detaily, jako třeba snadno přehlédnutelný záblesk Heleny Bonham Carter.

Wow. Tak tohle asi čekal málokdo. Když jsme se dozvěděli, že Gore Verbinski, Jerry Bruckheimer a Johnny DeppLone Rangerovi opět spojí síly, všichni tak nějak podvědomě předpokládali, že uvidíme Piráty z Karibiku na divokém západě. Jistě, první teaser může klamat tělem, ale zatím film prezentuje jako hodně odlišnou podívanou – drsnou a nekompromisní. Jako bychom nesledovali trailer na dobrodružství pro celou rodinu, ale nějaký stylový thriller. Tmavé barevné tóny, zpomalená střelba i řízný hudební doprovod dodávají upoutávce s voiceoverem Toma Wilkinsona pořádnou porci atmosféry. Havárka vlaku působí taktéž parádně, takže i když málo kdo věří tomu, že se Lone Ranger může zaplatit, buďme rádi, že Disney Verbinskému přemrštěný rozpočet svěřil – bude vidět! Dole v galerii najdete navíc první plakát.

 

Lone Ranger: Teaser trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest