Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw: Cenzura Rockovi zakázala soupeři vykousnout oko

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw: Cenzura Rockovi zakázala soupeři vykousnout oko | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Dwayne Johnson a Jason Statham v nejnovější porci ukázek nahánějí nezastavitelného Idrise Elbu.

V květnu proběhlo ještě pár dotáček ke snímku Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Představitel hlavní role Dwayne „The Rock“ Johnson se při té příležitosti o snímku rozpovídal na svém Instagramu. Nejzajímavější je přitom historka o tom, že filmaři vytvořili scénu, ve které Hobbs vykousne protivníkovi oko z hlavy. Ratingová komise MPAA však považovala okamžik za příliš násilný, a tak muselo kousání očka z filmu ven, aby mohl být snímek i nadále mládeži přístupný.

Hobbs a Shaw (Jason Statham) se ve filmu snaží zastavit Brixtona (Idris Elba), který sám sobě přezdívá „černý Superman“. Jestli to odpovídá, o tom se můžete přesvědčit v přiložených spotech, které jsou nabité šílenou akcí. V galerii na vás čekají nejnovější fotky. Johnson a režisér David Leitch nedávno o snímku krátce promluvili s magazínem EW. Kromě už známých skutečností pánové uvádějí, že daleko větší důraz by tentokrát měl být kladený na osobní souboje a taky by film měl být daleko větší komedie. Krom toho bude vše při starém: Akce bude šílená a na prvním místě bude rodina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený therock (@therock),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený therock (@therock),

text

Zdroje: EW, The Rock,

Galerie: 5

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw: Cenzura Rockovi zakázala soupeři vykousnout oko | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw: Cenzura Rockovi zakázala soupeři vykousnout oko | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw: Cenzura Rockovi zakázala soupeři vykousnout oko | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw: Cenzura Rockovi zakázala soupeři vykousnout oko | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw: Cenzura Rockovi zakázala soupeři vykousnout oko | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest