Rychle a zběsile: Ságu mají doplnit John Cena a Keanu Reeves

Rychle a zběsile: Ságu mají doplnit John Cena a Keanu Reeves | Fandíme filmu
Nahradil jednoho vazouna druhý a připojil režisér k Hobbsovi a Shaw Johna Wicka?

V posledních dnech se objevily hne dvě potenciální castingové novinky ze světa Rychle a zběsile. Nejdřív That Hashtag Show přišla s tvrzením, že by se v Hobbsovi a Shawovi měl objevit Keanu Reeves. Reeves by se údajně měl objevit v malé roli manipulátora v pozadí, který stojí nad záporákem v podání Idrise Elby. Pokud tomu tak skutečně bude, plnil by Reeves podobnou roli, jako v minulosti Jason Statham. Jeho Shaw se také nejprve objevil jen jako tichá figura v pozadí a hlavní zápornou roli dostal až v následujícím filmu. Tvůrci přitom v minulosti nevyloučili, že by se Hobbs a Shaw pokračování dočkat mohli. Zpráva THS nebyla nikým potvrzena. Server se dlouhodobě specializuje na informace z castingového prostředí, ale občas je prezentuje podstatně dřív, než jsou jsou jednotlivé dohody skutečně uzavřené. Keanu Reeves se zná s režisérem Davidem Leitchem z natáčení prvního Johna Wicka, takže určitou logiku by tohle spojení jednoznačně mělo.

Druhá castingová varianta také není stoprocentně potvrzená, ale je neméně zajímavá. Vin Diesel na Instagramu spustil ve video příspěvku jeden ze svých srdceryvných proslovů, ve kterém opět zavzpomínal na Paula Walkera. Pak do videa vstoupil John Cena a z toho, co Diesel říkal se zdá, že by rychle (a zběsile) stoupající herec mohl být novým přírůstkem série. Pokud jím opravdu bude, tak je to svým způsobem takové úsměvné měření pyjů mezi Dieselem a Dwaynem Johnsonem. Ten v pátém díle ságy pomohl nakopnout Rychle a zběsile ke hvězdám. Později se začaly proslýchat zvěsti o tom, že se oba pánové nemohou vystát, protože The Rock špatně snáší Dieselovu mizernou pracovní morálku. Johnson o své nevoli mluvil veřejně, Diesel žádný pořádný protiargument veřejně nikdy nenabídl.

Jisté je, že během natáčení Rychle a zběsile 8 musel být scénář napsaný tak, aby se jejich postavy potkaly jen minimálně a i při natáčení společných scén se obě dvě postavy dostaly na jedno místo většinou pomocí střihu nebo triků. Následně The Rockův Hobbs odešel do vlastního spin-offu a bylo potvrzeno, že v Rychle a zběsile 9 se neukáže. No a teď to vypadá, že Vin nelenil a nahradil jednoho svalovce jiným. Nám to samozřejmě může být celkem jedno, z jakého důvodu se John Cena ve filmu ukáže, podstatné je, že v poslední letech prokázal svůj talent pro komediální i akční role a může být výrazným přírůstkem. Otázkou je, zda ve filmu skutečně hrát bude. Oficiální potvrzení zatím nemáme a dříve se objevovaly zprávy o tom, že by měl Cena koncem léta točit s Jamesem Gunnem Suicide Squad 2, tak je otázka, zda by stihnul oba filmy.

Ale třeba natáčení Rychle a zběsile 9 v dohledných dnech konečně začne. Diesel v poslední době sdílí fotky z preprodukce, a pokud tvůrci chtějí stihnout premiéru stanovenou na 21. 5. 2020, tak už se začátkem natáčení příliš otálet nemohou.

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest