Critters Attack: Legendární příšerky z vesmíru jsou zpátky v prvním traileru

Critters Attack: Legendární příšerky z vesmíru jsou zpátky v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Překvapuje vás, že se o tom dozvídáte až teď? Pokračování vzniklo potichoučku a jelikož se nepodívá ani do kin, nebylo třeba veliké reklamní kampaně, která by lákala davy.

Vzpomínáte si na chlupatá koulící se monstra, která tu jsou s námi již od roku 1984? Ve třetím díle si dokonce zahrál mlaďounký Leonardo DiCaprio a je tak vlastně docela zajímavé, že i přes nepříliš zdařilý začátek, se z něj stal uznávaný herec s jedním Oscarem (zatím) na krku. Z filmů se vyklubal malý kult, který se svým černohumorným zpracováním podobal Gremlinům. A nyní potichoučku vzniklo pokračování, které má premiéru za nedlouho.

Critters měli celkem čtyři filmová pokračování a letos se odněkud objevil i nový komediální seriál s podtitulem A New Binge, který má osm epizod a už od března ho můžete sledovat na streamovacích službách. Stejně tak se pracovalo i na novém filmu, jehož trailer si můžete přehrát níže.

Z ukázky je patrné, že se jedná o jasné béčko, které využívá jména kdysi relativně známé série. Nicméně se zdá se, že film nabídne stejně ujetý humor jako před lety a k tomu přidává i jednu zajímavou změnu – bílého mimozemšťana. Ten by se podle všeho měl postavit na stranu lidí a pomáhat jim proti invazi svého vlastního druhu. Filmu budiž k dobru, že si na nic nehraje, nebere se vážně, sází na krvavý humor a velké zbraně – přesně ten styl, kterým se profilovali Critters z 80. a 90. let.

Pokud máte krvežíznivé chlupáče rádi, dočkáte se velmi brzy. Film vyjde na DVDčkách a digitálně již 23. července.

Galerie: 5

Critters Attack: Legendární příšerky z vesmíru jsou zpátky v prvním traileru | Fandíme filmu Critters Attack: Legendární příšerky z vesmíru jsou zpátky v prvním traileru | Fandíme filmu Critters Attack: Legendární příšerky z vesmíru jsou zpátky v prvním traileru | Fandíme filmu Critters Attack: Legendární příšerky z vesmíru jsou zpátky v prvním traileru | Fandíme filmu Critters Attack: Legendární příšerky z vesmíru jsou zpátky v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest