Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel

Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A nebránil by se ani Critters.

Režisér David F. Sandberg se po premiéře Annabelle 2: Zrození zla dal na Redittu do diskuse s fanoušky a padla i otázka na to, jestli je nějaká klasická série, do které by se rád pustil. Sandberg odpověděl, že by jej bavilo točit Noční můry v Elm Street nebo do Critters. Když by se do některé ze sérií opřel, tak by se vydal nějakým novým, nečekaným směrem a v případě Noční můry by nechtěl remakeovat, ale raději by natočil nějaký nový příběh ze světa původního filmu.

Samozřejmě, řada režisérů má spoustu vysněných projektů, zajímavé však je, že Sandberg zmínil, že přemýšlel o tom, jaké zajímavé série má v katalogu produkční společnost New Line, se kterou momentálně spolupracuje. Jedná se tedy o podstatně realističtější úvahu než jen o nějaké zbožné přání. David pod New Line zaznamenal postupně dva kasovní úspěchy (Zhasni a zemřeš, Annabelle 2), takže pokud by si chtěl sáhnout na nějakou hororovou sérii, kterou má studio pod palcem, jistě by dostal příležitost. Otázkou je, kdy by se k projektu dostal, protože momentálně pro New Line připravuje komiksového Shazama!. Co vy na to? Chtěli byste od Sandberga vidět nový přírůstek do některé ze zmiňovaných sérií?

Noční můra v Elm Street je tradiční hororová série s řadou pokračování, kterou v roce 1984 odstartoval klasik žánru, Wes Craven. Série pojednává o Freddym Kruegerovi, mrtvém vrahovi dětí, který pronásleduje teenagery ve snech a zabíjí je, aby se pomstil jejich rodičům, kteří jej za jeho činy upálili zaživa. Série se dočkala nepříliš dobře přijatého remakeu v roce 2010 v roce 2015 se mluvilo o dalším remaku, ale od té doby bylo ticho po pěšině.

Critters se dočkali celkem čtyř filmů, přičemž první dorazil v roce 1986. Jednalo se hororovou sci-fi komedii, ve které malé masozravé příšerky (podobné Gremlinům) přistanou na Zemi a snaží se sníst na co (na koho) přijdou. Zlikvidovat se je pokoušeli vesmírní námezdní lovci.

Zdroj: Reddit

Galerie: 6

Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel | Fandíme filmu Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel | Fandíme filmu Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel | Fandíme filmu Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel | Fandíme filmu Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel | Fandíme filmu Noční můra v Elm Street: Režisér Annabelle by rád točil sequel | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest